۱۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۵
کد خبر: ۱۳۴۷۷۳
استاد حوزه و دانشگاه:

تبیین ابعاد دانشی و دینی اطلاع‌رسانی ضروری است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه، تبیین ابعاد دانشی و دینی اطلاع‌رسانی را ضروری دانست و از خبرنگاران خواست که خود را با قم احادیث، قم اسلام و قم اهل بیت‌(ع) گره بزنند تا بتوانند بخشی از آنچه درک می‌کنند را انعکاس و بازتاب دهند.
حجت الاسلام محمد صادق گلزاده

 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محمدصادق گلزاده، مدیرکل اطلاع‌رسانی و مشارکت‌های فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی، ظهر امروز در جمع خبرنگاران خبرگزاری رسا به بیان ظرفیت‌های عظیم معراج پیامبر اکرم‌(ص) و تأسیس مسجد مقدس جمکران در امر اطلاع‌رسانی دینی پرداخت و خواستار گشودن ابعاد دانشی و دینی اطلاع‌رسانی شد.
 
وی در ادامه با بیان این‌که اشراف و مدیریت زمان در نگاه الهی در معراج پیامبر اکرم‌(ص) محقق شد و آن حضرت به ظرفیتی رسید که فرشتگان هم بر رسیدن به آن متوقف شدند، معراج را سفر به زمان، اشراف زمان و مدیریت زمان تفسیر کرد و افزود: پیامبر اکرم‌(ص) در شب معراج اشراف بر زمان یافت و گذشته، حال و آینده را یکجا دید.
 
این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به این‌که معراج پدیده عجیبی در نظام هستی است که هیچ انسان و پیامبری به این مقام نرسیده است، اظهار کرد: معراج منبع علم، حقیقت و دانش و یکی از منابع کلیدی علم پیامبر اکرم‌(ص) در کنار قرآن و در کنار علم غیب است که آن حضرت با اشراف بر زمان بر همه چیز اشراف پیدا کرد.
 
وی با بیان این‌که پیامبر اکرم‌(ص) از تصمیم رب‌العالمین نسبت به امامت اهل بیت‌(ع) مطلع بود و می‌دانست که باید زمینه را به مرور آماده کند و به مرور هم به امر الهی عمل کرد که رسمی‌ترین آن «یوم الانذار» بود، گفت: پیامبر اکرم‌(ص) وقتی می‌فرمایند «انا مدینة العلم و علیٌ بابها» یعنی هر آنچه داشت در اختیار امام علی‌(ع) قرار داد.
 
حجت‌الاسلام گلزاده با اشاره به آیه «إِنَّمَا وَلِیُّکُمْ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِینَ آمَنُوا الَّذِینَ یُقِیمُونَ الصَّلَاةَ وَیُؤْتُونَ الزَّکَاةَ وَهُمْ رَاکِعُونَ»، تصریح کرد: بخشی از دانش در اختیار انبیای الهی قرار گرفت، اما همه دانش به اهل بیت‌(ع) رسید و«الراسخون فی‌العلم» شدند که اگر در این گردونه زمانی بنگریم، تأسیس مسجد مقدس جمکران به امر امام زمان‌(عج) در قم معنای دیگری پیدا می‌کند.
 
وی با بیان روایتی از امام باقر‌(ع) و امام صادق‌(ع) که فرمودند «علم در آخرالزمان از کوفه رخت بر می‌بندد و از شهری به نام قم آشکار می‌شود و دانش از قم به سراسر دنیا منتشر می‌شود»، ابراز کرد: قم در آخرالزمان منبع علم متصل به خاندان عترت و طهارت‌(ع) می‌شود و دشمنان به خوبی این را فهمیده‌اند.
 
مدیرکل اطلاع‌رسانی و مشارکت‌های فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی افزود: دشمنان چون از این روایات فهمیده‌اند که ایران مساوی با کل جهان است، برای مقابله با آن خودکشی می‌کنند، می‌دانند روایات ایران را مرکز دانش در آخرالزمان قرار داده و این کشور قدم‌های پیشرفت علمی را یکی از پس دیگری بر می‌دارد که اگر متوقف نشود، ابعاد دیگر احادیث تحقق پیدا می‌کند.
 
وی با بیان این‌که معراج، تأسیس مسجد مقدس جمکران و حدیث ناظر به قم یک سرمایه خبری است، اما هنوز تجزیه و تحلیل صحیحی از آن به دنیای علاقه‌مند به این فضا ارائه نداده‌ایم، از دست اندرکاران خبر و اطلاع‌رسانی خواست که خود را با قم احادیث، قم اسلام و قم اهل بیت‌(ع) گره بزنند تا بتوانند بخشی از آنچه درک می‌کنند را انعکاس و بازتاب دهند. /920/پ202/ن

ارسال نظرات