۲۹ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۷:۳۶
کد خبر: ۱۳۹۲۷۲
شوق کعبه( 7)؛

حج سبب درک بهتر دین می‌شود

خبرگزاری رسا ـ مبلغ نخبه حوزه علمیه با بیان اینکه مهم‌ترین کار یک زائر تعیین هف و رسیدن به مقصد است، گفت: حج سبب درک بهتر دین می‌شود.
شوقه کعبه

حجت‌الاسلام سید محمود کریمی، مبلغ و نخبه حوزوی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به اینکه انسان باید با یک برنامه ریزی دقیق و هدف معین به حج برود، گفت: یک زائر و حاجی نباید از دستاوردهای این سفر معنوی غافل باشد و باید خود را برای دریافت و حفظ نورانیت حج آماده کند.

وی در ادمه افزود: در روایات به مسأله حج بسیار اشاره شده است و حج واقعی به حجی گفته شده است که انسان در آن تمامی کاستی‌ها و زشتی‌ها را کنار بگذارد و با پوشیدن لباس تقوا و حفظ آن خود را به خداوند نزدیک کند و در پی اندوختن توشه معنوی برای دنیا و آخرت خود باشد.

این مبلغ نخبه کعبه را یک نشانه‌ برای هدایت و وحدت بندگان  دانست و اظهار داشت: وقتی انسان به حج مشرف می‌شود باید تمام امور دنیوی را فراموش کند و همت خود را صرف ارتباط با خداوند کند، به عنوان مثال وقتی اعمال تقصیر را انجام می‌دهد تمام خوبی‌ها را فا بگیرد و تمام آلودگی ها را از خود دفع کند.

حجت الاسلام کریمی با اشاره به اینکه حج یک تکلیف واجب الهی برای بندگان مستطیع خداست، گفت: حج نشانه بندگی و تعبد انسان به ساحت الهی و نوعی عمل به تکلیف الهی است و با توجه به وقوع بیداری اسلامی در منطقه، اتحاد و همبستگی در این کنگره عظیم امری ضروری و ناکام کننده برای دشمنان است.

وی دستیابی به راه صحیح عبادت و بندگی و زندگی دنیوی را از آثار ویژه حج عنوان کرد و افزود: در زندگی ها و جوامع امروزی ناسازگاری و ناهنجاری‌های فراوانی وجود دارد که سفر حج و پیامدهای آن در جامعه می‌تواند این ناسازگاری‌ها و اختلافات را از بین ببرد.

این مبلغ نخبه حج را مملو از ثمرات و فواید عنوان کرد و اظهار داشت: وقتی انسان به حج می‌رود مشمول عنایات فراوانی همچون رضایت، قناعت، آرامش، برکت و لطف الهی می شود و اگر همه این موارد را حفظ و در نفس خود پیاده کند نه تنها حاجی واقعی می‌شود بلکه به اهداف و خواسته‌های خود هم می‌رسد.

وی حج را موجب تقویت نظام اسلامی و استحکام دینی برشمرد و خاطرنشان کرد: وقتی انسان به حج می‌رود دین را بهتر درک می کند و با درک صحیح دین می‌تواند خود، خانواده و اطرافیانش را بهتر به تعالی و معنویت برساند.

وی در پایان افزود: اگر کارگزاران حج تأثیرگذاری این زیارت معنوی را روی افراد شرکت‌کننده بدانند، فرصتی برای حاجیان در حج ایجاد می‌کنند تا حجاج بتوانند از فضاهای معنوی بیشتری برای رشد و تعالی دینی استفاده کنند و استفاده از کوچکترین فرصت در حج تأثیرگذاری بسزایی در روحیه حجاج خواهد داشت که حجاج باید قدر این اوقات شریف را بدانند. /907/ ت302/ن

ارسال نظرات