۱۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۷:۵۳
کد خبر: ۱۴۰۹۶۸
سرپرست معاونت تهذیب حوزه علمیه استان تهران:

اولین دوره مسابقات حفظ قرآن و نهج البلاغه طلاب تهران برگزار می شود

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام گودرزی از برگزاری اولین دوره مسابقات حفظ قرآن و نهج البلاغه، در سطح طلاب استان تهران خبر داد.
مسابقات قرآن کريم طلاب و روحانيون بسيجي در قم

حجت الاسلام حسین گودرزی، سرپرست معاونت تهذیب حوزه علمیه استان تهران، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، از برگزاری اولین دوره مسابقات حفظ قرآن و نهج البلاغه طلاب استان تهران، روز جمعه چهاردهم مهر ماه خبر داد.

وی با اشاره به این که این دوره از مسابقات حفظ قرآن و نهج البلاغه، مقدمه مسابقات کشوری است، بیان داشت: طلاب عزیزی که بتوانند در این مسابقات، رتبه لازم را کسب کنند، به مرحله کشوری راه پیدا می کنند.

سرپرست معاونت تهذیب حوزه علمیه استان تهران ابراز داشت: در تلاش هستیم تا تهران به عنوان میزبان مسابقات کشوری حفظ قرآن و نهج البلاغه در آبان ماه سال جاری قرار بگیرد.

حجت الاسلام گودرزی با بیان این که این مسابقات ساعت 7:30 صبح روز جمعه هفته جاری در جامعه علمیه امیر المؤمنین(ع) واقع تقاطع خیابان شهید رجایی و بزرگراه آزادگان برگزار می شود، اظهار داشت: شصت نفر از طلاب در رشته حفظ 1، 3، 5، 10، 20 و 30 جزء قرآن و بیست نفر از طلاب هم در رشته حفظ نهج البلاغه در آزمون شرکت خواهند کرد.

وی با اشاره به این که سال گذشته در مرکز مدیریت حوزه علمیه استان تهران، شورای قرآن برای ارتقای سطح کمی و کیفی قرآنی حوزه ها، تشکیل شد، بیان داشت: در این راستا در سال گذشته، چهار نشست قرآنی را در سطح استان تهران برگزار کردیم.

سرپرست معاونت تهذیب حوزه علمیه استان تهران همچنین ابراز داشت: معاونت تهذیب تهران به کمک معاونت تهذیب حوزه های علمیه در تیر ماه امسال به عنوان اولین استان، دوره تخصصی تربیت مربی قرآن را برای طلاب برگزار کرد./956/ت302/ص

ارسال نظرات