حفظ و تقویت ارزش های اسلامی نوعی جهاد محسوب می شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، ظهر امروز در دیدار جمعی از پاسداران انقلاب اسلامی، مسأله جهاد را در دین اسلام دارای جایگاه بسیار عالی دانست و اظهار داشت: جهاد با جنگ متفاوت است، جهاد یعنی کوشش برای تقویت اسلام به هر شکل ممکن و بالاترین مرتبه جهاد مبارزه و کشته شدن در راه خدا است.
وی با بیان این که جهاد سنت همیشگی خداوند است، افزود: از روزی که جهان آفریده شده مقابله دو جبهه حق و باطل وجود داشته است؛ خداوند هر پیامبری(ص) را که برانگیخته در یک دستش کتاب هدایت مردم و در دست دیگر ابزار جهاد بوده است.
این مرجع تقلید با تاکید بر این که همیشه باید جهاد کرد تا حق باقی و برقرار بماند، گفت: جهادگران هیچ گاه خاموش و ساکت نیستند و همواره در فکر پیشرفت اسلام هستند و شعارها و ارزش های اسلامی را با شهامت حفظ می کنند.
حضرت آیت الله نوری همدانی در تبیین انواع جهاد، ابرازداشت: جهاد با مال، جهاد با بیان، جهاد با قلم و جهاد با هنر همگی می توانند در این چارچوب قرار گیرند؛ حضرت خدیجه سلام الله علیها سرآمد جهاد با مال است که با ثروت خود در آن مقطع زمانی به حفظ و بقای اسلام کمک فراوانی کرد.
وی به نمونه هایی از کسانی که در جهاد با بیان و قلم موفق بوده اند اشاره کرد و گفت: از جمله این افراد هشام بن حکم بود که در سنین جوانی مورد تکریم و احترام امام صادق(ع) قرار گرفت و موجب تعجب حاضران شد، امام(ع) فرمودند هشام کسی است که با زبان و بیان خود ما را یاری می کند به همین جهت او را گرامی داشتم؛ علامه امینی صاحب کتاب الغدیر نیز یکی از این افراد در زمان معاصر است.
این استاد برجسته حوزه علمیه قم، دعبل خزاعی و کمیت بن زید اسدی را از جمله هنرمندانی دانست که با شعر خود به تبلیغ و مدح اهل بیت(ع) پرداخته اند و تصریح کرد: اینها همواره مورد احترام و محبت امامان بوده اند و در عرصه جهاد هنری سرآمد اند.
حضرت آیت الله نوری همدانی در توضیح آیه 24 سوره توبه، گفت: این آیه پدران، فرزندان، برادران، همسران، خویشاوندان و اموال و خانه را دریک کفه ترازو قرارمی دهد و خدا، پیامبر و جهاد را در کفه دیگر، این نشان می دهد هر کس می خواهد سعادت مند باشد باید محبتش به این سه بیش تر باشد؛ منتظران واقعی امام عصر(عج) این چنین هستند./928/پ202/ج