۲۳ مهر ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۶
کد خبر: ۱۴۲۵۶۳

پیوند حوزه و صداوسیما زمینه‌ساز پیدایش عرصه‌های جدید تبلیغی می‌شود

خبرگزاری رسا - رییس دانشکده صدا و سیمای قم گفت: باید سعی کرد، ظرفیت‌های بروز نیافته حوزه و صدا و سیما را با پیوند با یکدیگر بروز یابد و محصول آن راه‌‌های جدیدی برای تبلیغ در حوزه شود.
کمال اکبري رييس دانشکده صدا و سيماي قم

کمال اکبری، رییس دانشکده صدا و سیمای قم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره سخنان مقام معظم رهبری درباره ظرفیت‌هایی که نظام جمهوری اسلامی برای حوزه‌های علمیه به وجود آورده است، گفت: حوزه‌های علمیه کشور و در رأس آنان مراجع تقلید و به دنبال آنان طلاب و فضلا اصل حمایت از نظام اسلامی را واجب می‌دانند.

 وی با بیان اینکه روحانیت بنیان‌گذار این نظام محسوب می‌شود، افزود: مهم‌ترین وظیفه عالمان دینی، تبلیغ است و یکی از موضوعاتی که در امر تبلیغ موثر است، امکانات بسیاری است که نظام جمهوری اسلام در اختیار روحانیان و حوزه‌های علمیه در راستای ترویج معارف حقه قرار داده است.

 رییس دانشکده صدا و سیمای قم در ادامه خاطرنشان کرد: باید گفت حوزه‌های علمیه بهترین استفاده را از امکانات نظام اسلامی کرده‌اند و در مراکز مهم جمهوری اسلامی ایران، حضوری گسترده، هوشمندانه و خردمندانه‌ای داشته‌اند.

 وی خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیت موجود جهانی، گستره علوم جدید بیشتر شده است و با توجه به این امر فضلای حوزه نیز به یادگیری موضوعاتی مانند هنر، رسانه و ارتباطات پرداخته‌اند و در راستای همین امر بوده است که صدا و سیما در کنار مرکز حوزه‌های علمیه یعنی قم دانشکده‌ای را بنا کرده است.

 اکبری با اشاره به اینکه یکی از اهداف دانشکده صدا و سیمای قم آماده‌سازی طلاب و فضلای حوزه برای تبلیغ احکام اسلامی در صدا و سیما است، ادامه داد: خوشبختانه طلاب از حضور در رسانه ملی استقبال کرده‌اند.

 وی بیان داشت: طلاب در عرصه تبلیغ در فضای مجازی نیز فعال بوده‌اند، حتی گاهی مشاهده می‌شود که در عرصه رسانه‌های مجازی، طلاب با هزینه خود سایت راه‌اندازی کرده‌اند.

رییس دانشکده صدا و سیما کمک‌های علمی به طلاب و فضلا در زمینه رسانه‌های جدید را یکی از وظیفه‌های این دانشکده دانست و گفت: طلاب امکاناتی که نظام به آنان داده است را قدر می‌دانند، در عرصه عمل وارد شده‌اند و همچنین مطالبه حضور پررنگی بیش از این را خواهان هستند.

 وی گفت: نظام و صدا و سیما نیز باید امکاناتی که مورد نیاز حوزه است را در اختیار آنان قرار دهد، تا بتوانند به نتیجه های مطلوب خود دست یابند.

 اکبری با بیان اینکه صدا و سیما در حد توان امکانات و شبکه‌هایی را در اختیار حوزه علمیه قرار داده است، بیان داشت: باید دانست که هنوز ظرفیت فراوانی و نهفته‌ای در حوزه وجود دارد که ظهور و بروز پیدا نکرده است، و همچنین ظرفیت‌های گسترده‌ای در رسانه‌های صوتی و تصویری است که تا کنون به خدمت حوزه در نیامده است.

 وی خاطرنشان کرد: باید سعی کرد، ظرفیت‌های بروز نیافته حوزه و صدا و سیما در پیوند با یکدیگر بروز یابد و محصول آن راه‌‌های جدیدی برای تبلیغ در حوزه شود.

 رییس دانشکده صدا و سیما یاد آور شد: اجرایی کردن ظرفیت‌های نهفته در حوزه و صدا و سیما،‌ نیاز به باور همگانی به این موضوع دارد که رسانه‌های جدید در حال حاضر مهمترین ابزار تبلیغی هست، تصریح کرد: به وجود آوردن این باور نیاز به تلاش بسیاری دارد.

 وی افزود: تخصصی کردن استفاده از ابزارها نیز یکی دیگر از راه‌هایی است که ظرفیت نهفته حوزه علمیه درباره استفاده از رسانه را به ظهور می‌رساند، این تخصصی کردن سبب آگاهی یافتن نسبت به اهمیت رسانه می‌شود.

 اکبری در پایان گفت: عالم دینی باید بداند که در صورت استفاده مطلوب از رسانه، بسیار مفید واقع می‌شود و اگر هم در استفاده از رسانه‌های جدید اشتباه کند، نتایج بدی را به بار می‌آورد./914/ت302/ن

ارسال نظرات