عضو جامعه مدرسین:
موضع گیری های نمایندگان مجلس متأثر از مسائل جناحی و سیاسی نباشد
خبرگزاری رسا ـ عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مجلس شورای اسلامی و نمایندگان را به پرهیز از موضع گیری های غیر جناحی توصیه کرد و گفت: یکی از ویژگیهای مجلس مطلوب پیگیری سیاست اقتدارگرایی و عزتمداری است، و با در پیش گرفتن این سیاست است که میتوان به مقابله با سیاستهای استکبار جهانی برخاست.
حجت الاسلام والمسلمین محمود عبداللهی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به فرارسیدن روز مجلس شورای اسلامی و گرامی داشت یاد و خاطره مرحوم آیت الله شهید مدرس، گفت: امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در سخنان خود بارها به ویژگیهای مجلس مطلوب اشاره کردهاند.
وی با بیان این که بررسی این بیانات دستورالعمل جامع و کاملی برای مجلس است، گفت: نمایندگان مجلس باید با ارزیابی پیوسته خود بسنجند که تا چه حد به ویژگیهای یک نماینده مطلوب در سخن امام(ره) و رهبر معظم انقلاب نزدیک شدهاند.
وی با بیان اینکه مجلس پسوند اسلامی دارد، افزود: قانونها و مقرراتی که مجلس تصویب میکند باید بر اساس اسلام و تقویت کننده ارزشهای دینی و استحکامبخش قوانینی باشد که اسلامیت را به نحو مطلوب نشان میدهد.
حجتالاسلام والمسلمین عبداللهی با اشاره به اینکه قوانین مجلس باید تقویت کننده یک نظام اقتصادی مطلوب باشد، گفت: حکومت اسلامی الگویی برای سایر کشورها است و باید با قانونگذاری صحیح و بر مبنای اولویتها این مهم رعایت شود.
وی ادامه داد: قوانین مجلس باید همراستای توسعه و پیشرفت کشور باشد و سبب سرمایهگذاری بیشتر شود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه شهدا در راه اسلام جان خود را فدا کردند و مجلس باید به این موضوع توجه کند،گفت: مجلس نباید روح کاخنشینی و اشرافیگری داشته باشد.
حجتالاسلام والمسلمین عبداللهی افزود: مجلس باید نشان دهد که در عمل طرفدار سادهزیستی است و از مصداقهای ثروتاندوزی دوری میکند.
وی گفت: مسأله سادهزیستی در مجلس از اهمیت بسیاری برخوردار است، چون این موضوع در منظر مردم است و مردم از این روش در مورد مجلس قضاوت میکنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه نیازهای نمایندگان باید تأمین شود، گفت: باید توجه داشت این برآورده کردن نیازها باید در عین سادگی و بدون اشرافیگری باشد.
حجتالاسلام والمسلمین عبداللهی با اشاره به اهمیت اقتدار مجلس گفت: یکی از ویژگیهای مجلس مطلوب پیگیری سیاست اقتدارگرایی و عزتمداری است،با در پیش گرفتن این سیاست است که میتوان به مقابله با سیاستهای استکبار جهانی برخاست.
وی با تاکید بر این که مجلس شورای اسلامی محل بحث و مناظره است، اظهار داشت: با گفتوگو، بحث و تضارب آرا است که مجلس شورای اسلامی کارها را پیش میبرد، اما باید توجه داشت که این مناظره نباید بر اساس جناحگرایی باشد یا از درگیریهای شخصی سرچشمه گیرد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: افراد به جای گرایش به گروههای مختلف و پیگیری دغدغههای آنان باید به دنبال حاکمیت ارزشهای اسلامی باشند.
وی ادامه داد: نظارت مجلس بر قوه مجریه یکی دیگر از شاخصههای مجلس مطلوب است.
حجتالاسلام والمسلمین عبداللهی گفت: مجلس باید به نظارت خود بر قوه مجریه بپردازد و البته توجه داشته باشد که این نظارت نباید جنبههای جناحی به خود بگیرد و در عین حال تعامل خود را با قوه مجریه حفظ کند.
وی ادامه داد: تعامل مجلس و دولت بر اساس شاخصهای رهبری انجام شود، زیرا وقتی که این موضوع را در نظر گرفتند، آن گاه میتوان گفت که این تعامل سازنده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه اظهار داشت: بر اساس شاخصهای مجلس مطلوب از نظر امام(ره) و مقام معظم رهبری میتوان به ارزیابی مجلس نهم و مجلسهای دیگر پرداخت./914/پ202/ج
ارسال نظرات