۰۳ دی ۱۳۹۱ - ۲۲:۳۹
کد خبر: ۱۵۰۸۷۳
حجت‌الاسلام پناهیان:

جشنواره فیلم عمار به‌دنبال افتخارآفرینی برای انقلاب است

خبرگزاری رسا ـ حجت‌الاسلام پناهیان با تبیین ضرورت تولید فیلم‌های انقلابی و ویژگی‌های سینماگران جشنواره عمار اظهار داشت: علمای حوزه علمیه از حقایقی که در جامعه جریان دارد درس می‌گیرند و شما می‌توانید آیینه‌ای برای نشان دادن این حقایق باشید.
پناهيان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان شامگاه روز یکشنبه سوم دی‌ماه در مراسم افتتاحیه سومین جشنواره مردمی فیلم عمار در سینما فلسطین اظهار داشت: جریان انقلاب اسلامی باعظمت پیش رفت و اگر کسی از حوزه، دانشگاه و سینما همراه این انقلاب نشد، ما باید وقت کمی را برای متقاعدکردن او صرف کنیم زیرا بدون چنین افرادی هم می‌توانیم پیش برویم.

وی تصریح کرد: اگر هرکسی در هرجا ازجمله حوزه، دانشگاه و سینما بخواهد ژست بگیرد و خود را برتر از انقلاب اسلامی بداند، زیر خروارها خاک مدفون می‌شود.

حجت‌الاسلام پناهیان با اشاره به تفاوت‌های اساسی سینماگران جشنواره عمار با جشنواره‌های دیگر عنوان داشت: کسانی که در جشنواره‌های دیگر شرکت می‌کنند و آثار هنری خود را ارائه می‌کنند، به‌دنبال کسب افتخارات در قبال آثار ارزشمند خود هستند که البته چیز بدی نیست و برای هر کسی که در ادبیات و هنر فعالیت می‌کند و به خلق آثار می‌پردازد، مرسوم است.

این واعظ برجسته در ادامه این مطلب اظهار داشت: درجشنواره فیلم عمار کسی به دنبال افتخارات نیست بلکه عماریون به‌دنبال افتخارآفرینی برای انقلاب اسلامی هستند.

وی در معرفی و تبیین یک الگو برای فیلم‌سازان جشنواره عمار بیان داشت: اهالی فرهنگ و هنر انقلاب باید زندگی دکتر محمود حسابی را مطالعه کنند، انقلاب ما چیزی از جنس روح دکتر حسابی است زیرا وی در خانواده‌ای فقیر متولد شد و در محرومیت شدید درس خواند تا جایی‌که کسی مانند انیشتین در سخنرانی او شرکت می‌کند و برای اولین بار او را پروفسور می‌خواند.

حجت‌الاسلام پناهیان ادامه داد: دکتر حسابی افتخاراتش در غرب را روی زمین گذاشت و به کشور خویش بازگشت و زجر کشید تا بتواند به ایران خدمت کند.

این واعظ برجسته اظهار داشت: در زمان رضاخان قلدر وقتی دکتر حسابی می‌خواهد با مسئولین آن زمان برای راه‌اندازی رشته فیزیک هماهنگی کند، آنها می‌گویند فیزیک یعنی چه؟ و دکتر حسابی برای آن‌که آنها کمی متوجه شوند می‌گوید فیزیک همان شیمی است.

وی با بیان این‌که در زندگی دکتر حسابی اثری از سیاست و انقلابی‌گری به معنای متداول امروز وجود ندارد اما او گِل انقلابی داشت تأکید کرد: ما او را الگو می‌دانیم و باید برایش فیلم ساخته شود و هرکس او را در کار و زندگی الگوی خود قرار دهد.

حجت‌الاسلام پناهیان ابراز داشت: همان‌طور که علمای دین به دلیل جلوگیری از بی‌حرمتی نمی‌خواهند تصویر ائمه اطهار(ع) در فیلم‌ها نمایش داده شود، ما باید مواظب باشیم الگوها خراب نشود.

این واعظ برجسته با اشاره به این‌که ما از هر فرد انقلابی در همه تاریخ تقدیر می‌کنیم اظهار داشت: وقتی در حوزه علمیه قم در رشته تبلیغ از ما سؤال می‌کنند چگونه می‌توان در امر تبلیغ موفق بود می‌گوییم به‌دنبال سعادت مخاطبانتان باشید و شب و روز برای آنها مطالعه کنید که خود‌به‌خود کارتان به موفقیت می‌رسد.

وی با اشاره به این‌که گاهی اوقات یک فیلم‌ ممکن است ذهنیت دانشمندان و فیلسوفان جامعه را هم اصلاح کند تصریح کرد: علمای حوزه علمیه از حقایقی که در جامعه جریان دارد درس می‌گیرند و شما می‌توانید آیینه‌ای برای نشان دادن این حقایق باشید.

حجت‌الاسلام پناهیان در بیان حدیثی برای هدیه به سینماگران عمار ابراز داشت: امیرالمؤمنین(ع) می‌فرمایند همه با کلام و اندیشه ما ایمان نمی‌آوردند و بعضی‌ها با چشم ایمان می‌آورند و کسی به خدمت پیامبر(ص) آمد و عرض کرد اگر توانستی این درخت را جابجا کنی ایمان می‌آورم و پیامبراکرم(ص) آن درخت را جابجا کردند و آن شخص مؤمن شد.

این واعظ برجسته با بیان این مطلب تأکید کرد: این حدیث سطح رسانه را این پایین نمی‌آورد که رسانه برای بعضی از مردم است که باچشم مقدمات ایمانشان فراهم می‌شود.

وی با اشاره به این‌که تنها دل‌خوشی جشنواره فیلم عمار این است که روزی مورد تقدیر مقام معظم رهبری قرار بگیرد بیان داشت: شهید آوینی در دیدار با مقام معظم رهبری از دوستانش خواست تا به رهبر انقلاب نگویند که او متن برنامه‌های روایت فتح را می‌نویسد و ایشان بعد از چندبار پرسیدن متوجه می‌شوند و این خلوص بالای این شهید را مشخص می‌کند./956/پ202/ص

 

 

 

 

ارسال نظرات