۰۵ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۷
کد خبر: ۱۵۱۰۱۵
7 دی‌ماه؛

آغاز نام‌نویسی از مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی برای اعزام ماه صفر

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی قم گفت: روحانیان و مبلغان می‌توانند از 7 تا 12 دی‌ماه امسال برای اعزام تبلیغی در دهه سوم ماه صفر از طریق سامانه سمتا دفتر تبلیغات اسلامی قم درخواست خود را ثبت کنند.
حجت الاسلام سيد غلام‎عباس موسوي مدير کل امور مبلغان دفتر تبليغات اسلامي

حجت‌الاسلام سید غلام‌عباس موسوی، مدیر کل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، گفت: با توجه به اهمیت دهه سوم ماه صفرالمظفر و ایام اربعین حسینی(ع)، شهادت امام رضا(ع) و رحلت حضرت رسول اکرم(ص) و با عنایت به سیره پیشوایان در برپایی مراسمات مذهبی در این ایام، دفتر تبلیغات اسلامی قم، مانند سال‌های گذشته اقدام به گزینش و اعزام مبلغان می‌کند.

وی در ادامه افزود: مبلغان گرامی می‌توانند از 7 تا 12 دی‌ماه امسال جهت ثبت‌نام، درخواست حکم و اخذ حکم تبلیغی وارد سامانه سمتا دفتر تبلیغات اسلامی قم شده و درخواست خود را ثبت کنند.

حجت‌الاسلام موسوی خاطرنشان کرد: طلاب و مبلغان گرامی که موفق به اخذ حکم تبلیغی می‌شوند باید از شب اربعین حسینی(ع) تا پایان ماه صفر به مدت 11 شب در منطقه تبلیغی اعزام شده، حضور داشته باشند.

وی اضافه کرد: برپایی نماز جماعت، مراسم دعا و زیارت، جلسات سخنرانی و منبر، سخنرانی در مدارس، ارتباط با نسل جدید و تبلیغ چهره به چهره، جلسات مشاوره و راهنمایی، نظارت بر مراسمات و جهت‌دهی به هیأت‌های مذهبی از جمله فعالیت‌هایی است که مبلغان باید در مناطق تبلیغی خود انجام دهند.

مدیر کل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی قم تصریح کرد: شایسته است که محور بیانات و سخنرانی‌های طلاب و مبلغان در این دهه، مبحث افزایش جمعیت، اقتصاد مقاومتی، سبک زندگی اسلامی، امر به معروف و نهی از منکر، تبیین سیره پیامبر اکرم به‌ویژه حضرت رسول اکرم(ص) و تحلیل و تبیین علل قیام اباعبدالله(ع) باشد.

وی اظهار کرد: همچنین به مبغلان سفارش شده که در ایام تبلیغی مردم را دعوت به وحدت در حول محور ولایت فقیه کرده و آن‌ها را از اختلاف بپرهیزانند.

حجت‌الاسلام موسوی ادامه داد: روحانیان و مبلغان زمان دریافت حکم تبلیغی، کتابی با عنوان ره توشه و محتوای تبلیغی از سوی دفتر تبلیغات اسلامی به عنوان هدیه دریافت می‌کنند.

وی در پایان گفت: طلاب باید پس از پایان ماه صفر نسبت به ارائه گزارش تبلیغی در سامانه سمتا اقدام کنند تا بتوان هماهنگی و ساماندهی لازم در این زمینه به بهترین وجه صورت بگیرد هرچند که این اعزام افتخاری و داوطلبانه است./997/ت302/ن

ارسال نظرات