نقش مقام معظم رهبری در برخورد با فتنه سال 88 بیبدیل بود
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از ادارهکل روابط عمومی و تشریفات قوه قضاییه، آیتالله آملی لاریجانی در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی با گرامیداشت حماسه نهم دی، از این حماسه بزرگ به عنوان حماسه بصیرت، دشمنشناسی و غیرت ایرانی و اسلامی یاد کرد و گفت: ملت بزرگ ایران در این روز بزرگ حماسهای از بصیرت، دشمنشناسی، غیرت ایرانی و اسلامی و مجاهدت در میدان عمل، خلق کردند و با بصیرت کامل و در وقت مناسب پاسخ محکمی به فتنهگران سال 88 دادند و به همه کسانی که در این مسیر گام برمیدارند، فهماندند که مردم ما ارزشهای اسلامی خود را به هیچ قیمتی معامله نخواهند کرد.
رییس قوه قضاییه تاکید کرد: راه ملت ما، راه تعالی و پیشرفت است و ارزشهای اسلامی و انسانی و پیوند مردم و رهبری ناگسستنی است و این موضوع بار دیگر در فتنه 88 و حماسه عظیم نهم دیبه خوبی ثابت شد.
آیتالله آملی لاریجانی اگر حضور مردم در وقت مناسب خودش و شناخت راه و تشخیص دشمن و فتنهگران نبود، چهبسا انقلاب اسلامی ما به این کیفیت که وجود دارد، باقی نمیماند.
رییس قوه قضاییه با اشاره به اینکه «در جریان فتنه 88 دشمنان نظام اسلامی به دنبال ایجاد غائله بودند و عدهای نیز از درون کشور آب به آسیاب دشمن ریختند» اظهار کرد: در فضایی که دشمن ایجاد کرده بود و هیاهوی فتنهگران در درون کشور، مردم بابصیرت ایران با وجدان بیدار خود به پا خاستند و این فتنه را خاموش کردند.
آیتالله آملی لاریجانی تاثیر حرکت مردمی و حماسه نهم دی را محدود به زمان و مکان خاصی ندانست و گفت: پیام و تاثیر این حماسه بزرگ، جاودان و تاریخی است و اکنون هم دشمنان داخلی و خارجی نظام میدانند که مردم انقلابی و با بصیرت ما همواره بیدار و هوشیارند و با کسانی که بخواهند با جنجالهای سیاسی و فتنهگریها از مسیر انقلاب و قانون اساسی عبور کنند، برخورد قاطع خواهد کرد.
رییس قوه قضاییه تاکید کرد: انقلاب اسلامی ما با خون شهدا آبیاری شده و با مجاهدتهای عظیم، بنیان آن شکل گرفته و با رهبریهای حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری معماری شد و مردم ما هیچگاه نمیگذارند که این انقلاب و نظام عظیم با فتنه فروبریزد.
آیتالله آملی لاریجانی با تاکید بر اینکه نقش مقام معظم رهبری در برخورد با فتنه سال 88 بیبدیل بود، گفت: مقام معظم رهبری در برخورد با این فتنه بسیار صبوری کردند و آنگاه که به این نتیجه رسیدند که فتنهگران به دنبال حق و حقوق قانونی نبوده بلکه میخواهند با نظام برخورد کنند، به خوبی به ارشاد مردم و بیدار کردن بصیرت مردم پرداختند که موجب برخورد انقلابی با فتنهگران و خلق حماسه نهم دیماه شد.
رییس دستگاه قضا در ادامه به موضوع تصویب قطعنامه حقوقبشری در مجمع عمومی سازمان ملل علیه ایران اشاره کرد و گفت: برخوردهای دوگانه سازمان ملل با نظام اسلامی ایران برای همه ما تکراری شده است و اینک کشورهایی ما را متهم کرده و میکنند که خودشان نقضکنندهترین کشورها در مساله حقوقبشر هستند.
آیتالله آملی لاریجانی به گزارش دادگاه اروپا درباره نقض حقوق بشر آمریکا از طریق سازمان سیا اشاره و تاکید کرد: در این گزارش همگان دیدند که چگونه سازمان سیا در اروپا به شکنجه، ربایش و حتی تجاوز جنسی به افراد پرداخته است و افراد صدمهدیده در خود آمریکا نتوانستند از حقوق پایمال شده خود، دفاع کنند و با این وجود چگونه باز هم این کشور خود را مدعی حقوق بشر میداند.
رییس قوه قضاییه افزود: آمریکاییها در حالی از حقوق بشر دم میزنند که از کشورهایی حمایت میکنند که رنگ انتخابات را ندیدهاند و در قبال کشوری مانند بحرین نیز که مدتهاست به حقوق ملت تجاوز میشود سکوت اختیار کردهاند و بلکه حمایت هم میکنند چون که در این کشور پایگاه نظامی دارند.
آیتالله آملی لاریجانی تصریح کرد: نظام اسلامی ایران نه از باب قطعنامههای حقوق بشری بلکه بر اساس ارزشها و احکام اسلامی و قرآنی که شالوده این نظام است، خود را ملزم به رعایت حقوق بشر میداند و اگر تجاوزی هم به حق و حقوق افراد شود، خود نظام برحسب اعتقاد اسلامی خود و وظیفهای که دارد با آن برخورد میکند، کما اینکه در قضیه فرد وبلاگنویس همگان شاهد رسیدگی و برخورد مناسب نظام و دستگاه قضایی بودند.
رییس قوه قضاییه افزود: بر خلاف غربیها که تنها چهره و قیافه حقوق بشری به خود میگیرند و به مدد رسانهها و متکی به تبلیغات فریبنده، مدعی حقوق بشر هستند، نظام اسلامی ایران خود را موظف و مکلف به برخورد با نقض حقوق افراد میداند و مسئولان قضایی و سایر مسئولان حاضر نیستند در مقابل پارهای وهمیّات، دین و آخرت خود را بفروشند و در مقابل تجاوز به حقوق مردم ساکت بمانند.
آیتالله آملی لاریجانی با تاکید بر اینکه مسئولان نظام اسلامی ایران براساس وجدان انسانی، خود را ملزم به رعایت حقوق بشر میدانند، گفت: حقوق بشری که ما به آن ملزم و مقید هستیم حقوق بشر برخاسته از فطرت پاک انسانی و در چارچوب ارشادات قرآنی و دینی است نه حقوق بشر ترسیمی و تحمیلی غرب چرا که راه ما و سلوک ما راه و سلوک فطرتهای پاک انسانی و برگرفته از تعالیم اسلامی است و این اسلام است که حدود و ثغور حقوق بشر نظام ما را مشخص کرده است در حالی که حقوق بشر ادعایی غرب بر اساس فهم ناقص آنان از حقیقت انسانی استوار است، فهمی که گاه در تضاد با ارشادات ادیان الهی است.
بر اساس گزارش اداره کل روابط عمومی قوه قضائیه، مسئولان عالی قضایی در این جلسه به بحث و بررسی درباره اصلاح قانون نظارت بر رفتار قضات پرداختند./924/د102/ج