۱۷ دی ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۴
کد خبر: ۱۵۲۴۰۱

نظر خلیفه کل ارامنه آذربایجان درباره رهبر انقلاب

خبرگزاری رسا ـ خلیفه کل ارامنه آذربایجان با بیان این‌که حضرت آیت الله خامنه‌ای نهایت تلاش را در همگرایی پیروان ادیان الهی دارند، گفت: رهبر انقلاب بشارت دهنده گفت و گوی بین ادیان است.
خليفه گريگور چيفتچيان، خليفه کل ارامنه آذربايجان شرقي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، گریگور چیفتچیان، خلیفه کل ارامنه آذربایجان امروز در مراسم گرامیداشت میلاد حضرت مسیح(ع) که با حضور ارامنه مقیم تبریز در کلیسای مریم مقدس برگزار شد، اظهار داشت: حضرن عیسی(ع) منادی صلح و دوستی برای بشریت بوده است و ما شاهد تصدیق پیامبر مسیحیان در کتاب آسمانی مسلمانان هستیم.

 

وی با بیان این‌که حضرت عیسی با هدف برقراری صلح، امنیت و آرامش در جوامع بشری از سوی خداوند متعال مبعوث شد، خاطرنشان کرد: میلاد حضرت عیسی بن مریم مایه آرامش جهان هستی است، تمام پیروان ادیان الهی و مذاهب باید با تأسی از این پیامبر عظیم الشأن برای صلح و دوستی تلاش کنند.

 

خلیفه چیفتچیان از ارمنه آذربایجان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به همزیستی بسیار مطلوب پیروان ادیان الهی مختلف در ایران اظهار داشت: تعامل، یکپارچگی و نزدیکی بین مسلمانان و مسیحیان در جمهوری اسلامی نشان دهنده درک دقیق و اصولی مسؤولان این نظام از پیروان دیگر ادیان است.

 

وی با تأکید بر این‌که صلح و همزیستی در فضایی آکنده از مهر و محبت جزو تعالیم الهی ادیان مختلف است، تاکید کرد: حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بشارت دهنده واقعی گفت و گوی بین ادیان الهی است که خوشبختانه شاهد تحقق این مهم در کشور ایران هستیم.

 

خلیفه کل ارامنه آذربایجان با بیان این‌که حضرت آیت الله خامنه‌ای نهایت تلاش را در همگرایی پیروان ادیان الهی دارند، گفت: ایشان به هر شکلی تلاش دارند تا پیروان ادیان مختلف الهی زبان یکدیگر را بهتر و واقعی تر درک کنند تا افراد بشر به هم نزدیک تر شوند.

 

وی صلح، امنیت و آرامش را تنها راه سعادت بشری دانست و با تقدیر از توجه ویژه مسؤولان نظام اسلامی ایران در احترام به حقوق اقلیت های مذهبی در کشور گفت: مسلمانان و مسیحیان مشترکات بسیاری دارند که اگر مورد توجه قرار گیرد، بشر با معضلات مختلف رو به رو نخواهد بود،نام حضرت عیسی(ع) در قرآن کریم، 25 بار تکرار شده که نشان دهنده توجه به عمق مهر و محبت و تأکید بر تعامل بیان پیروان مختلف ادیان الهی است./935/پ202/س

ارسال نظرات