نخستین کرسی آزاد اندیشی در کرمان برگزار شد

خانم حاجی مقصودی، معاون پژوهش حوزه علمیه فاطمیه کرمان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان گفت: این کرسی با حضور یک استاد ناظر و یک استاد ناقد برگزار شد.
وی با بیان این که انتخاب این موضوع همچون برگزاری خود کرسی آزاد اندیشی از بین مطالبات رهبری انتخاب شده است، گفت: ما در این نشستها سعی بر تجزیه و تحلیل نظریات مطرح در جامعه داریم.
این استاد حوزه علمیه با تأکید بر نیاز به ورود بیشتر اساتید در این بخش گفت: خوشبختانه حضور اساتید در این بخش خوب است اما امیدواریم این حضور پر رنگتر شود تا باعث تشویق بیشتر طلاب گردد.
وی با این که از دیگر فعالیتهای واحد پژوهش این مدرسه تشکلیل انجمنهای علمی است گفت: در این انجمنها برای طلاب برنامههای مطالعاتی ویژهای داریم که امیدواریم با استقبال هر چه بیشتر از این فعالیتها نیز رونق روز افزونی بگیرند.
خانم حاجی مقصودی با اشاره به برنامه سه ساله پژوهشی این مدرسه برای افزایش سطح علمی طلاب این مدرسه افزود: این برنامه در دست بررسی است و امیدواریم در آیندهای نزدیک اجرایی شود./9702/ت302/ب