۱۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۹
کد خبر: ۱۵۸۷۸۹
مسؤول غرفه دارالاضواء بیروت در نمایشگاه تخصصی کتاب حوزه:

ایران همیشه نقطه امیدی برای ناشرین مسلمان و شیعه لبنانی است

خبرگزاری رسا ـ مسؤول غرفه دارالاضواء بیروت در نمایشگاه تخصصی کتاب حوزه گفت: ایران همیشه پنجره‌ای باز و نقطه امیدی برای ناشرین مسلمان و شیعه لبنانی بوده است.
افتتاح سومين نمايشگاه تخصصي کتاب حوزه
 
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از ستاد خبری سومین نمایشگاه تخصصی کتاب حوزه، محسن عزیزی، مسؤول غرفه دارالاضواء بیروت در نمایشگاه تخصصی کتاب حوزه گفت: ناشران شیعه لبنانی همیشه به راحتی و بدون نگرانی کتاب‌های خود را در این کشور عرضه می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: ایران همواره بازار مناسبی برای محصولات لبنانی است، در حالی که در شرایط کنونی و بروز بحران در برخی کشورهای عربی، دیگر امکان عرضه کتاب‌های شیعی در این کشورهای اسلامی برای این ناشرین وجود ندارد.
مسؤول غرفه دارالاضواء بیروت در نمایشگاه تخصصی کتاب حوزه افزود: ارائه کتاب‌های اعتقادی و مبانی فکری شیعی در کشورهای عربی مشکلات جانی و مالی بسیاری را برای این ناشران به دنبال دارد.
عزیزی ‌حمایت‌های مسؤولان این نمایشگاه را از ناشران شرکت کننده قابل توجه عنوان کرد و گفت: در صورت این حمایت، بخشی از هزینه‌ها کاهش یافته و خریداران نیز امکان خرید بیشتری را پیدا می‌کنند.
به گفته وی باید زمینه‌های برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی حوزوی، دینی و علمی بیشتری را فراهم کرد تا تعامل و ارتباط ناشران لبنانی با ایران و به ویژه قم به عنوان مرکز فکری و علمی جهان اسلام در جهت تقویت منابع تحقیقاتی پژوهشگران و طلاب تقویت شود.
وی در ادامه سخنان خود بیان داشت: انتشارات دارالاضواء یک هزار عنوان کتاب از دو کشور مصر و لبنان در نمایشگاه کتاب حوزه در قم ارائه کرده است.
گفتنی است، نمایشگاه تخصصی کتاب حوزه از هشتم الی 15 اسفندماه در مجتمع امام خمینی(رحمةالله‌علیه) قم صبح ها از ساعت 9 تا12 و عصرها از ساعت 15 تا 20:30 پذیرای علاقه مندان است./907/د102/ق
ارسال نظرات
captcha