۱۴ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۰
کد خبر: ۱۵۸۹۲۶
در نمایشگاه کتاب حوزه؛

جلد بیست و سوم «المعجم فی فقه لغه القرآن» عرضه شد

خبرگزاری رسا ـ مسؤول غرفه بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی گفت: جلد بیست وسوم «المعجم فی فقه لغه القرآن» در نمایشگاه تخصصی کتاب حوزه عرضه شده است.
افتتاح سومين نمايشگاه تخصصي کتاب حوزه
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از ستاد خبری سومین نمایشگاه تخصصی کتاب حوزه، رضا ملک پور، مسؤول غرفه بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی گفت: بیش از 400 عنوان کتاب از بنیاد پژوهش‌ها در این نمایشگاه عرضه شده است.
وی خاطرنشان کرد: کتاب «النص الخالد، لم ولن یحرف ابدا» به زبان عربی نوشته علی موسوی دارابی و ترجمه آیت‌الله محمد واعظ زاده خراسانی، کتابی با قطع وزیری در 640 صفحه است که به تازگی از سوی بنیاد پژوهش‌های اسلامی چاپ شده و در نمایشگاه کتاب حوزه عرضه شده است.
وی همچنین تصریح کرد: چاپ بیست و پنجم کتاب «زندگی امام رضا(ع)» نوشته محمدجواد فضل‌الله و چاپ هیجدهم کتاب «امام رضا(ع) منادی توحید» نوشته احمد ترابی، از جمله کتاب‌های مورد استقبال گسترده مردم بوده که در این نمایشگاه ارایه شده است.
ملک پور با بیان این‌که کتاب‌های بنیاد پژوهش های اسلامی با توجه به تحقیقات و پژوهش‌های گسترده مورد توجه طلاب و فضلا و پژوهشگران دینی قرار می‌گیرد، اظهار داشت: در این نمایشگاه جلد بیست و سوم از مجموع کتاب‌های «المعجم فی فقه لغه القرآن» نیز در اختیار بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
وی در ادامه افزود: کتاب یاد شده مربوط به حوزه الفاظ و مفردات قرآن، بلاغت و اعجاز بلاغی است که در آن هر یک از کلمات قرآن به ترتیب حروف الفبایی با سه رویکرد لغوی، بلاغی و تفسیری مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد./907/د102/ی
ارسال نظرات
captcha