۲۰ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۶
کد خبر: ۱۵۹۷۷۸
مدیر مطالعات تربیتی و فرهنگی معاونت تهذیب حوزه علمیه:

28 مرکز آموزشی و پژوهشی در زمینه اخلاق در قم فعالیت می‎کنند

خبرگزاری رسا ـ مدیر مطالعات تربیتی و فرهنگی معاونت تهذیب حوزه علمیه گفت: در شهر قم بیست و هشت مرکز آموزشی، فرهنگی و پژوهشی در زمینه اخلاق فعال است.
معاونت تهذيب حوزه هاي علميه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‏الاسلام کاظم علی محمدی، مدیر مطالعات تربیتی و فرهنگی معاونت تهذیب حوزه علمیه، شنبه نوزدهم اسفندماه در نشست تخصصی جایگاه علم اخلاق در نظام آموزش و پژوهش حوزه که در پژوهشگاه علوم و معارف اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری نسبت به تقویت اخلاق در حوزههای علمیه گفت: در شهر قم بیست و هشت مرکز آموزشی، فرهنگی و پژوهشی در زمینه اخلاق فعال است.

وی ادامه داد: مراکز آموزشی و پژوهشی مانند مؤسسه امام خمینی(ره)، مؤسسه دارلهدی، مؤسسه آموزش عالی اخلاق و تربیت، مجمع عالی حکمت اسلامی، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و مؤسسه بینالمللی مطالعات اسلامی مراکز آموزشی و پژوهشی فعال در اخلاق هستند.

مدیر مطالعات تربیتی و فرهنگی معاونت تهذیب حوزه علمیه دانشگاه باقرالعلوم، دانشگاه مجازی المصطفی(ص) و دانشگاه معارف را از مراکز آموزشی اخلاق دانست و بیان داشت: در استان قم یازده مرکز پژوهشی و هفت مرکز ترویجی و تربیتی نیز در حال فعالیت هستند.

حجتالاسلام محمدی در بخش سیاست‏های کلان معاونت تهذیب درباره تربیت اخلاقی طلاب اظهار داشت: اهتمام به ترسیم فعالیت‏های فرهنگی در نگاه جامع، حاکمیت اصول اخلاقی در کلیه مقررات و توجه جدی به اصل جدایی ناپذیری تهذیب و تربیت اخلاقی با سایر فعالیتهای حوزه، توجه به تربیت از بخشهای سیاستهای کلان معاونت تهذیب است.

وی تصریح کرد: همچنین اصالت دادن به تربیت فعال در برنامههای تربیتی و فرهنگی، تقویت روحیه نشاط در میان طلاب، توجه به اصل تقدیم پیشگیری بر درمان و حفظ تقویت کرامت انسانی طلاب از دیگر بخشهای سیاستهای کلان معاونت تهذیب حوزههای علمیه است.

مدیر مطالعات تربیتی و فرهنگی معاونت تهذیب حوزه علمیه برگزاری دوره ضیافت ملکوت با شرکت پانصد طلبه زنجانی و اصفهانی در تابستان سال 91، تولید نرم افزارهای دروس اخلاق شامل «تهذیب اخلاق»، «خوشه‏های معرفت»، «رسم تقوی پیشگان»، «ضیا» و «کیمیای وصال» از برنامههای معاونت تهذیب برای تربیت اخلاقی طلاب برشمرد.

وی افزود: قلههای تهذیب تدوین شرح حال و زندگینامه سی نفر از بزرگان حوزه، تأسیس شورای راهبردی گسترش تربیت اخلاقی برای برگزاری جلسات هم اندیشی، برگزاری دروس عمومی اخلاق در مدارس که منجر به شناساسی 470 استاد اخلاق در سراسر کشور، اعزام بیش از هزار نفر استاد اخلاق به مدارس، دروس رسمی اخلاق، آسیبشناسی تربیتی و اخلاقی طلاب، طراحی و تدوین نظام جامع تربیتی و تهذیب حوزه از دیگر برنامهها و فعالیتهای معاونت تهذیب حوزههای علمیه کشور است.

حجت‏الاسلام محمدی در پایان طرح راهاندازی مرکز تخصصی تهذیب، تهیه و پیشنهاد موضوعات تهذیبی برای پایانامههای حوزوی، تدوین متن درس اخلاق پایههای یک تا شش و برگزاری مسابقات کتابخوانی و متون دینی را از فعالیتهای معاونت تهذیب حوزههای علمیه خواند./993/ پ202/ن

ارسال نظرات