۲۲ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۵
کد خبر: ۱۶۱۳۷۱
مدیر گروه تاریخ مدرسه علمیه حجتیه؛

حضرت زهرا هیچ‌گاه نسبت به حق بی‌تفاوت نبود

خبرگزاری رسا ـ مدیر گروه تاریخ اسلام مجتمع آموزش عالی فقه گفت: فاطمه زهرا(س) نسبت به حق بی‌تفاوت نبود، پیامبر(ص) از اصحابشان تعهد می‌گرفت که نسبت به حق و نسبت به باطل ساکت نباشند.
يا فاطمه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام حسین عبدالمحمدی، مدیر گروه تاریخ اسلام مجتمع آموزش عالی فقه، پنج‌شنبه صبح در نشست علمی سبک زندگی و سیره اخلاقی حضرت فاطمه زهرا(س) که در مدرسه علمیه حجتیه برگزار شد، گفت: اهل بیت سه حق بر گردن ما دارند، اولین حق این است که محبت آنان را در دل داشته باشیم، «قُل لَّا أَسْأَلُکُمْ عَلَیْهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبَىٰ».
وی حق دوم آنان بر ما این است که ولایت آنان را بپذیریم، گفت: سوم این‌که از آنان تبعیت بکنیم، نشانه این‌که محبت ما واقعی است و لایت آنان را پذیرفته‌ایم، محبت است.
مدیر گروه تاریخ اسلام مجتمع آموزش عالی فقه خاطرنشان کرد: خدواند در آیه‌ای از قرآن می‌فرماید «قُلْ إِن کُنتُمْ تُحِبُّونَ اللَّـهَ فَاتَّبِعُونِی یُحْبِبْکُمُ اللَّـهُ وَیَغْفِرْ لَکُمْ ذُنُوبَکُمْ»، بگو اگر خدا را دوست دارید، از من پیروی کنید تا خدا نیز شما را دوست داشته باشد.
حجت‌الاسلام عبدالمحمدی بیان داشت: با توجه به این مقدمات باید توجه داشت که هر چه در تبعیت موفق‌تر باشیم به آنان نزدیک‌تر هستیم، زیرا خداوند فرمود «إِنَّ أَوْلَى النَّاسِ بِإِبْرَاهِیمَ لَلَّذِینَ اتَّبَعُوهُ وَهَـٰذَا النَّبِیُّ وَالَّذِینَ آمَنُوا»، کسی به حضرت ابراهیم نزدیک تر است که تبعیت بیشتری دارد، از این رو است که سلمان فارسی منا اهل البیت می‌شود.
وی بیان داشت: هر که محبت واقعی داشته باشد به اهل‌بیت(ع) باید از آنان پیروی کند، اگر بخواهد ببیند صداقت دارد در عشق به اهل‌بیت(ع) باید تبعیت خود را بررسی کند.
مدیر گروه تاریخ اسلام مجتمع آموزش عالی فقه  اظهار داشت: سیره اهل‌بیت(ع) مسأله مهمی است، این الان مهجور است و در حوزه‌های علمیه نیز مهجور است و نیازمند این است که تبیین شود تا جامعه بتواند در عرصه‌های مختلف تبیین کند.
وی با اشاره به این‌که زندگی ایشان نورانی است و به قدری ارزشمند است که ام ابیها نام می‌گیرد، در ستایش حضرت فاطمه(س) احادیث‌ بسیاری گفته شده است، بیان کرد: فاطمه زهرا(س) نسبت به حق بی‌تفاوت نبود، پیامبر(ص) از اصحابشان تعهد می‌گرفت که نسبت به حق و نسبت به باطل ساکت نباشند.
حجت‌الاسلام عبدالمحمدی گفت: در حدیث است کسی که می‌بیند یک باطلی ترویج می‌شود اما هیچ واکنشی نشان نمی‌دهد شیطان است، حضرت فاطمه(س) در یک مقطعی از حق دفاع کرد و در برابر باطل ایستاد که کاری کارستان بود.
وی گفت: اگر امروز ما شیعه هستیم به برکت فریادهای حضرت فاطمه(س) است، در برابر غاصبان فدک ایستاد و احتجاج کرد و احتجاجات دقیق و متینی انجام داد، ایشان خطبه خواند و از حق ولایت دفاع کرد.
مدیر گروه تاریخ اسلام مجتمع آموزشی عالی فقه گفت: حضرت فاطمه(س) در راه حق جان خود را فدا کرد، مشی فاطمه(س) در امر به معروف و نهی ازمنکر برای ما الگوی خوبی است چنان که در بقیه موارد الگو است./914/پ202/پ
ارسال نظرات