۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۳
کد خبر: ۱۶۳۶۸۷

حضور نمایندگی المصطفی در نمایشگاه کتاب بانکوک

خبرگزاری رسا ـ یازدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب بانکوک با شعار «کتاب آینده ساز شخصیت کودکان ما»، با شرکت نمایندگی جامعةالمصطفی صلی‌الله‌علیه‌وآله در تایلند، به مدت یازده روز در محل نمایشگاهی کویین سیریکیت شهر بانکوک برگزار شد.
حضور نمايندگي المصطفي در نمايشگاه کتاب بانکوک
 
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از مرکز خبر و اطلاع‌رسانی جامعةالمصطفی صلی‌الله‌علیه‌وآله، نمایشگاه ملی کتاب بانکوک با 41 دوره برگزاری و نمایشگاه بین‌المللی آن با یازده دوره برگزاری، یکی از برجسته‌ترین نمایشگاه‌های بین‌المللی کتاب در آسیا به ویژه در سطح منطقه جنوب شرق آسیا به شمار می‌رود.
 
حضور بیش از 800 ناشر داخلی و 1500 ناشر خارجی و بازدید بیش از 10 میلیون نفر از این نمایشگاه، اعتبار فوق العاده‌ای به نمایشگاه بین‌المللی کتاب بانکوک بخشیده است.
 
مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، با حضور شاهزاده «ماها چاکری سیرین تان» و بسیاری از مقامات بلند پایه فرهنگی کشور تایلند از جمله وزیر فرهنگ و شخصیت های علمی و فرهنگی برگزار شد.
 
شایان ذکر است، انتشارات نمایندگی المصطفی صلی‌الله‌علیه‌وآله در تایلند، در سال جاری با مشارکت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی در بانکوک، در بخش بین‌الملل این نمایشگاه شرکت کرد.
 
انتشارات المصطفی صلی‌الله‌علیه‌وآله در این نمایشگاه حضوری موفق و بالاتر از پیش بینی‌ها داشت و با عرضه کتاب‌هایی به زبان فارسی ، عربی، انگلیسی، مالایو و تایی با موضوعات دینی، تاریخ زندگی ائمه معصومین علیهم السلام، زندگی حضرت امام خمینی رحمةالله علیه و نیز آثار و کتب منتشر شده از سوی نمایندگی به زبان تایی، از جمله مجله قرآنی پیام آسمانی و مجله ریحانه، در این نمایشگاه شرکت کرد که مورد توجه بازدید کنندگان قرار گرفت./907/د102/ق
ارسال نظرات
captcha