برپایی نمایشگاه معرفی اسلام حقیقی در کتابخانه ویمبلدون انگلیس

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از پایگاه خبری "On Islam"، یکی از سازمان های بین المللی اسلامی به منظور معرفی ماهیت صلح جویانه اسلام به مردم دنیا اقدام به برپایی نمایشگاهی در کتابخانه ویمبلدون انگلیس نموده است.
گروه بین المللی "انجمن اسلامی" که در سال 1889 در شهر کوچک "قادیان" در هند تاسیس شده است، تلاش دارد که با این اقدام، چهره واقعی اسلام را به مردم کشورهای غربی نشان دهد.
در این نمایشگاه، برگه ها و جزواتی در مورد اسلام و گروه بین المللی "انجمن اسلامی" در میان علاقه مندان توزیع می شود.
مسؤولان برپایی نمایشگاه همچنین علاقه مندان را به بازدید از مسجد "بیت الفتوح" در محله "موردن" شهر لندن که بزرگترین مسجد در اروپای غربی محسوب می شود، تشویق کردند.
احسان گینی از اعضای گروه "انجمن اسلامی" در مصاحبه ای گفت: ما چهره واقعی اسلام را معرفی می کنیم، ما تلاش داریم که به مردم اروپا بگوییم اسلام حقیقی چه معنایی دارد.
نمایشگاه کتابخانه ویمبلدون برای معرفی اسلام فردا به کار خود پایان می دهد.
مسلمانان انگلیس که حدود دو میلیون و هفتصد هزار نفر از جمعیت این کشور را تشکیل می دهند پس از حوادث تروریستی سال 2005 در متروی لندن مورد آزار و اذیت فراوانی قرار گرفته و بسیاری از حقوق اجتماعی آنان تضییع شده است.
نظرسنجی صورت گرفته از سوی روزنامه فایننشال تایمز نشان داده است که مردم انگلیس بدبین ترین ملت نسبت به مسلمانان هستند./990/ب902/د