۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۸
کد خبر: ۱۶۶۳۳۴
علی احمدی بازگو کرد؛

ماجرای برکناری از وزارت در بین دو نماز به خاطر انتقاد از مشایی

خبرگزاری رسا ـ وزیر آموزش و پرورش دولت نهم ماجرای گفت‌وگویی که بین او و احمدی نژاد بر سر انتخاب اعضای کابینه صورت گرفته و منجر به کنار رفتن وی از کابینه دولت شده بود را تشریح کرد.
علي احمدي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، علیرضا علی احمدی، وزیر آموزش و پرورش دولت نهم در نشست خبری که پیش از ظهر امروز یک شنبه بیست و دوم اردیبهشت ماه در خبرگزاری فارس برگزار شد، گفت: در بیست و یک ماهی که در وزارت آموزش و پرورش بودیم، توانستیم بدهی 17 ساله آن را کاهش دهیم و همچنین برنامه تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت کشور را فراهم کردیم.
دکتر علی احمدی افزود: هرچه دارم از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است؛ من روستازاده‌ای بیش نیستم که با زحمت درس خواندم و تحصیلم ضمن خدمت و با استفاده از کپن نبوده است.
وزیر آموزش و پرورش دولت نهم ادامه داد: به مردم می‌گویم می‌توانم خدمتگزار شما باشم و به مسئولان و مقام معظم رهبری می‌گویم گمشده‌ای که برای ریاست جمهوری به‌دنبال آن می‌گردید، من هستم و می‌توانم پاسخگوی مطالبات شما و مردم باشم.
وی با بیان این مطلب ابراز داشت: خیلی‌ها ممکن است در این فضا نباشند، انسان‌های خوبی هستند اما تخصص آنها در عرصه‌های دیگری است.
ماجرای گفت‌وگو با احمدی نژاد بر سر اعضای کابینه نهم
دکتر علی احمدی با بیان این‌که من جزو معدود افرادی هستم که بیش از سی سال است با احمدی نژاد سابقه دوستی دارم، گفت: در دولت نهم جلوی تصمیمات غلطی که گرفته می‌شد را در حد وسع خود می‌گرفتم، موقعی که دولت نهم درحال شکل‌گیری بود و وزرا انتخاب می‌شدند، بین دونماز خدمت ریاست جمهوری عرض کردم این افراد را در دولت نمی‌گذارید که شاید لحن گفتارم مناسب نبود سپس وی پاسخ داد ذکرت را گفتی؟ گفتم بله، سپس گفت خودت در دولت نخواهی بود، گفتم مشکلی ندارم اما اگر این قبیل افراد را بیاورید، ما هم نمی‌آییم.
جلوی افزون طلبی جریان انحرافی را گرفتم
وی در پاسخ به این سؤال که این افراد چه کسانی بودند، عنوان داشت: همان کسانی که هم اکنون گزینه انتخاباتی هستند و عامل بدنامی دولت شدند، من در آن زمان مرتب صحبت کردم و جلوی افزون طلبی آنها را گرفتم.
جریان انحرافی حاشیه‌سازی و هزینه برای کشور ایجاد کرد
وزیر آموزش و پرورش دولت نهم ابراز داشت: ما که حلقه اول بودیم کنار رفتیم و حلقه بعدی جایگزین بود که درنتیجه آن هزینه و حاشیه‌سازی برای کشور ایجاد شده است.
هاشمی و مشایی پیش از انتخابات برای ملت هزینه درست نکنند
علی احمدی درپاسخ به سؤالی مبنی بر کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی، با بیان این که هر شهروندی ازجمله هاشمی و مشایی در چارچوب قانون می‌تواند برای کاندیداتوری اقدام کند، گفت: انتظار این است که حضور این اشخاص به فضای رقابتی انتخابات ریاست جمهوری کمک کند به شرطی‌که توطئه‌ای در پس حضور برخی افراد که به شکل‌های غیرعادی در عرصه حضور پیدا می‌کنند، وجود نداشته باشد و به‌دنبال این نباشند که پیش از برگزاری انتخابات برای ملت هزینه درست کنند.
تا آخرین لحظه‌ای که احساس تکلیف کنم می‌مانم
وزیر آموزش و پرورش دولت نهم تصریح کرد: درصورتی که گفتمان انقلاب اسلامی نیاز به حضور من داشته باشد، تا آخرین لحظه‌ای که احساس تکلیف کنم، می‌مانم.
همراهی احمدی نژاد با مشایی در ستاد انتخابات خارج از عرف رفتار و شخصیت ریاست جمهوری اتفاق افتاد
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر مرخصی یک‌روزه احمدی نژاد برای همراهی رحیم مشایی در ثبت نام در انتخابات عنوان داشت: این کار خارج از عرف رفتار شخصیت ریاست جمهوری اتفاق افتاد و بنده اگر دلم می‌خواست گزینه‌ مورد نظرم رأی بیاورد، هیچ کدام از این کارها را نمی‌کردم و خطاب به مردم می‌گفتم شما هشت سال پیش به من رأی دادید و دوره دوم هم خدمتگزار شما بودم و از این بابت تشکر می‌کنم و از حاشیه‌سازی‌ها و هزینه‌هایی هم که درست کردم از شما پوزش می‌طلبم و دراین مدت باقیمانده کمک کنید مشکل تورم را حل کنیم و پروژه‌ها را تاجایی‌که می‌توانیم به اتمام برسانیم، شما مردم فهیمی هستید و به هرکس را که به او رأی بدهید، اصلح و مورد رضایت خدا و امام زمان(عج) است و اگر فرد منتخب خواست، همراهی می‌کنم و در غیر این‌صورت به دانشگاه رفته و به تدریس می‌پردازم.
علی احمدی در ادامه این مطلب با بیان این‌که اگر رییس جمهور از چند ماه پیش چنین موضعی را می‌گرفت، هیچ بعید نبود که عنایت مردم شامل حال گزینه عقیدتی مورد نظر دولت شود، ابراز داشت: با این شرایط اگر شورای نگهبان صلاح بداند و آقایان مشایی و هاشمی را تأیید کند، ملت تکلیف خود را روشن خواهند کرد و برای همیشه بدون مظلوم نمایی تکلیف بعضی از جریان‌هایی که سد راه پیشرفت انقلاب اسلامی و گفتمان آن هستند را یکسره می‌کرد.
وزیر آموزش و پرورش دولت نهم عنوان داشت: ما فهرستی از چالش‌های فراروی کشور را آماده کرده‌ایم و نیازسنجی کرده‌ایم و سپس به تحلیل شرایط پرداختیم و به‌دنبال آن جهت‌گیری‌های حرکت از وضع کنونی به سمت چشم‌انداز را طراحی کردیم و در این مراحل سیاست‌های نظام و برنامه پنجم توسعه را سیاست‌های بالادستی خود می‌دانستیم.
علی احمدی اظهار داشت: پس از استقرار دولت و تعیین اعضا، با هماهنگی مجلس شورای اسلامی تغییر رویکردهایی برای برنامه پنجم توسعه را پیگیری می‌کنیم.
استفاده از جوانان متولد پس از پیروزی انقلاب در پست وزارت
وی با اشاره به این‌که معتقدیم تعدادی از وزارت خانه‌ها را جوانان متولد پس از پیروی انقلاب اسلامی که دارای تجربه مدیریتی، سطح تحصیلات بالا وتعهد به اهداف انقلاب اسلامی هستند می‌توانند اداره کنند، گفت: وزارت‌خانه‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی و تعاون و رفاه اجتماعی از جمله وزارت‌خانه‌هایی هستند که جوانان دارای شرایط ذکرشده توانایی اداره آن را دارند و برخی از آنها را هم در سمت‌های مشاورین و معاونین وزیر بکار می‌گیریم و همچنین جوانان همدیگر را بهتر درک می کنند.
وزیر آموزش و پرورش دولت نهم گفت: در برنامه پنجم توسعه یک استعداد قانونی درباره مدیریت شهری وجود دارد که از همه نامزدهای شوراهای اسلامی شهر و روستا درخواست می‌کنم تا ما را در اجرای آن کمک کنند زیرا سبب تقویت مدیریت شهری سراسر کشور و تقویت مشارکت‌های مردم در عرصه‌های مدیریت شهری، اجتماعی و فرهنگی می‌شود.
دکتر علی احمدی عنوان داشت: معتقدیم برنامه‌های اقتصادی مبتنی بر اقتصاد مقاومتی در شرایط تحریم باید با همکاری نخبگان و اندیشمندان این مرز و بوم که این رویکرد را قبول دارند باشد و برنامه اقتصادی ما به‌موقع رونمایی می‌شود.
به سیاست‌های نظام و مقام معظم رهبری وفادار هستیم
وی تأکید کرد: در عرصه سیاست خارجی و تعامل با کشورهای منطقه، کشورهای اسلامی و کشورهایی که سیاست‌های کلان‌شان با ما در یک راستا است، به سیاست‌های نظام و مقام معظم رهبری وفادار هستیم.
رییس جمهور باید پیشتاز مقابله با توطئه‌های نظام سلطه علیه انقلاب اسلامی باشد
وزیر آموزش و پرورش دولت نهم در ادامه این مطلب با بیان این‌که‌ رییس جمهور باید پیشتاز مقابله با توطئه‌های نظام سلطه علیه انقلاب اسلامی باشد، عنوان داشت: اگر نظام سلطه به‌دنبال رابطه با جمهوری اسلامی است، باید حسن نیت خود را نشان دهد، اگر صداقت دارند، تحریم‌ها را بردارند و سپس در شرایط مساوی مذاکره می‌کنیم.
دکتر علی احمدی تصریح کرد: تا استقلال ما را به رسمیت نشناسند، از زورگویی‌ها دست برندارند و احترام متقابل را رعایت نکنند، مذاکرات به نتیجه مورد نظر نخواهد رسید.
وی در پاسخ سؤالی مبنی بر این‌که نقاط مشترک بین دولت کارگزاران و دولت‌های نهم و دهم چه چیزهایی است؟ با اشاره به این که هم‌اکنون دو کاندیدایی که از این دوناحیه آمده‌اند، یک هدف را می توانند تعقیب کنند، ابراز داشت: باور ما براین است که اسلام باید راهنمای زندگی دنیا و آخرت همه ما باشد، اسلام برای ما حکومت، مدیریت و اقتصاد دارد و برای ما می‌تواند سعادت و پیشرفت را به ارمغان بیاورد اما تکنوکرات‌ها و کسانی‌که امروز دم از اومانیسم و بشریت می‌زنند، چنین باوری ندارند و فکر می‌کنند،‌ اسلام، اسلام حداقلی است و فقط در عرصه‌های شخصی می‌تواند پاسخ‌گو باشند و درعرصه‌های حکومتی پاسخ‌گو نیست.
وی در ادامه این مطلب گفت: برای همین می‌گویند گشتیم نبود، ‌نگردید نیست، درحالی‌که ما معتقدیم که خوب نگشتید، هست باید بگردیم و مبتنی بر مبانی، اصول و آموزه‌های وحیانی که وجود دارد، باید پاسخ گو باشد و بنده در این راستا کار و مطالعه کردم.
در دانشگاه حوزه علمیه تأسیس کردم
علی احمدی گفت: زمانی در دانشگاه حوزه علمیه تأسیس کردم، زمانی در دانشگاه رشته اقتصاد اسلامی طراحی و راه‌اندازی کردیم، رشته مدیریت اسلامی طراحی کردیم و همچنین در آموزش و پرورش برنامه تحول بنیادین تعلیم و تربیت را مبتنی بر فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی طراحی کردیم.
با تکنوکرات‌ها و کسانی که از اسلام حکومتی عدول کردند تفاوت دیدگاه اساسی داریم
وی تأکید کرد: بانکداری بدون ربا فقط به‌صرف قانون نمی‌تواند تضمین کننده باشد؛ هم قانون لازم داریم و هم نظامات حکومتی که مبتنی بر مر اسلام باشد و هم انسان هایی را باید تربیت کنیم که این باورها را داشته باشند که در اینجا تفاوت دیدگاه اساسی با تکنوکرات‌ها و کسانی که به‌تازگی آمده از اسلام حکومتی عدول کردند، داریم./956/پ201/ج
 
ارسال نظرات