۱۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۰
کد خبر: ۱۶۹۶۶۳
یکی از علمای بحرین:

سازمان ملل متحد به وضعیت اسفبار بحرین رسیدگی کند

خبرگزاری رسا ـ مسؤول آزادی‎های دینی سازمان حقوق بشر بحرین از نماینده حقوق بشر سازمان ملل متحد خواست که برای بررسی وضعیت اسفبار بحرین به این کشور سفر کند.
حجت الاسلام شيخ ميثم السلمان مسؤول آزادي‎هاي ديني سازمان حقوق بشر بحرين و پرفسور هينر بيلدفيلدت مسؤول آزادي‎هاي ديني در مجمع عمومي سازمان ملل متحد

 

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام شیخ میثم السلمان مسؤول آزادی‎های دینی سازمان حقوق بشر بحرین که به آلمان سفر کرده است، روز گذشته با پرفسور هینر بیلدفیلدت مسؤول آزادی‎های دینی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد دیدار و وضع بحرین را اسفبار توصیف کرد.


شیخ السلمان تخریب مساجد را عملی غیر قانونی و غیر شرعی دانست و گفت: رژیم آل خلیفه حقوق دینی ملت بحرین را نایده گرفته و بیش از 38 مسجد را طی دو سال از آغاز انقلاب مشروع ملت بحرین تخریب کرده است.


وی از مسؤول آزادی‎های دینی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد خواست که به کشور بحرین سفر کند تا از نزدیک با وضعیت اسفبار این کشور آشنا شده و تخریب مساجد را مورد بررسی قرار دهد.


پرفسور بیلفیدلت از دعوت شیخ السلمان برای حضور در بحرین استقبال کرد و گفت: بنده اطلاع کاملی از آنچه در بحرین رخ می دهد، دارم.
/994/ب902/د


ارسال نظرات
captcha