غرضی:
دولت های متورم دست در جیب فقرا کردند و این اسلامی نیست
خبرگزاری رسا ـ نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی را از دغدغه های دیگر مردم علاوه بر دغدغه های اقتصادی و معیشتی آن ها دانست و گفت: اینها باید تعمیق شود در حالیکه دولتهای متورم دست در جیب فقرا کردند و این اسلامی نیست و دولت ها نخواستند تورم را کنترل کنند و پول چاپ کردند تا گروههایی را به اقتدار برسانند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سید محمد غرضی نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در نشست خبری در خبرگزاری تسنیم با اشاره به این که امروز سیاستمداران بین المللی از هر ابزاری برای تحقیر ملت و به زیر کشیدن قدرت سیاسی کشور ما استفاده می کنند، اظهار داشت: من اینها را بازی سیاسی میدانم و معتقدم قدرت و امکانات ملت ایران میتواند این بازیها را از بین ببرد.
غرضی علت حضور خود در این دوره از انتخابات را 60 سال سابقه حضور در فعالیتهای مختلف اعلام کرد و افزود: آمدم تا با سایر نامزدها بحث و مذاکره داشته باشیم و چون با مفاهیمی که بیان می کنند، مخالفم و فکر میکنم به ضرر ملت است آمده ام تا حرفهایی را بزنم.
وی ضمن اشاره به آمار رشد و پیشرفت در زمینه های مختلف در طول حیات انقلاب اسلامی این پیشرفت ها را چشمگیر دانست و افزود:در این میان از یک نکته غفلت شده و آن اینکه توسعه همراه با تورم به ضد خودش تبدیل میشود و به جای اوج گرفتن قدرت سیاسی، این قدرت نزول پیدا میکند و من آمدهام این غفلت را به مسیر خود برگردانم.
نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تأکید بر توسعه بدون تورم در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری در خصوص تقسیم استان تهران به 6 استان دیگر با بیان این که باید برای تعیین مرزهای این 6 استان کار کارشناسی صورت بگیرد، اظهار داشت: تهران 10 میلیون جمعیت دارد و استانی که بیش از یک و نیم یا دو میلیون جمعیت داشته باشد، اداره نمی شود و واجب است که به ترتیب مردم تهران را در اداره کشور و اداره استانشان سهیم کنیم.
وی با بیان اینکه من پیشنهادم را به مجلس میبرم و غیرقانونی عمل نمیکنم افزود: استدلالهای بسیار خوبی دارم که نمایندگان را قانع میکند که تهران به 6 استان تبدیل شود.
غرضی وارد کردن نسل سوم و چهارم دیجیتال را راهی برای رفع بیکاری و اشتغال جوانان تهران دانست و تأکید کرد: برای اجرای اینکار حتماً باید استان تهران تقسیم شود.
این نامزد ریاست جمهوری در خصوص کنار کشیدن به نفع نامزد دیگر گفت: روزی که ثبت نام کردم هم گفتم که این عزیزانی که آمدند چون روشهای گذشته تورمی را دنبال میکنند و هیچکدام نمیگویند تورم را صفر میکنند، به نفعشان کنار نمی روم.
غرضی در تبیین رابطه مرید و مرادی که پیش از این درباره هاشمی مطرح کرده بود، بیان کرد: من از 15 خرداد 1342 در مسجد هدایت با هاشمی آشنا شدم و او آنجا سخنرانی کرد و منبر خوبی بود و تا سال 76 مرید او بودم ولی پس از سال 76 تاکنون ارتباطی با وی ندارم.
نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مشکل اصلی ما در ورزش این است که ورزش استطاعت سیاسی دارد ابراز داشت: وقتی ورزشکاری از کسی حمایت میکند او رای می آورد و هر گروه با ک دولت تعامل میکند وورزش نتوانسته است رابطه اجتماعی خود را با مردم تعریف کند بلکه به صورت بخشی تعریف کرده است.
وی افزود: ورزش نتوانسته با دولتها به صورت مستقیم ارتباط برقرار کند و چون گروه های مختلف ورزشی برای اقتدار با هم رقابت میکنند و به همین خاطر قدرتهای سیاسی از آنها سوء استفاده میکنند.
غرضی در پاسخ به سوالی در خصوص وضعیت آموزش و پرورش اظهار داشت: همه جای دنیا، آموزش و پرورش و دانشگاه ها مأمورند استعدادها را طوری تربیت کنند که در سن 18 تا 22 سالگی مهارتی را یاد گرفته و آماده به کار شوند در حالیکه آموزش و پرورش ایران از زمان رضا خان به سمت مدرک گرایی و محفوظات رفته است و باید روش ها در آموزش و پرورش عوض شود.
وی ادامه داد: ایران کشور بسیار بزرگ و قدرتمندی است و باید مبنای خود را بر اساس نیاز کشور قرار دهد در حالی که دانشگاه های بزرگ ما مانند تهران و شریف بیشتر نیاز کشورهای صنعتی را تامین می کنند.
این نامزد ریاست جمهوری در انتقاد از یارانه ای اداره شدن سینما و ادبیات کشور گفت: وقتی سینما و ادبیات مشمول یارانه می شود، تمام استعدادها به سمت دولت متوجه می شود. ادبیات و موسیقی و سینما در بستر اجرایی توانایی ماندگاری ندارد و با این شرایط تعداد کمی توانستهاند در مقاطعی چند فیلم و کتاب تولید کنند.
غرضی در پاسخ به سوالی در خصوص مطبوعات و بحث سانسور اظهار داشت: خیلی ها گفتند سانسور را بردارید کار درست می شود، اما ما که دوره های بدون سانسور مانند دوره های 20 و 30 را دیدیم اما آن موقع هم چیزی حل نشده بود، نمی شود کشور را داد دست دو گروه که بریزند در خیابان و دعوای حیدری نعمتی برای فیلم و کتاب راه بیفتد.
نامزد مستقل یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جای دیگری از صحبت هایش گفت: ما نسلی بودیم که سه کار انقلاب، جنگ و سازندگی را کردیم و از نسل ما دیگر کاری بیشتر از این برنمیآید.
وی در خصوص شیوه عملکرد خود در امور اداره کشور با بیان اینکه من اصلاً در هیچ حوزهای شخصی وارد نمی شوم گفت: من اهداف را تعریف میکنم و بعد با تعامل دولت و مجلس برنامه ها را دنبال میکنم، در هر بخشی باید افرادی که دارای سابقه و توانمندی هستند به آدم بگویند که چه کنیم.
این نامزد ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی در مورد هزینه تبلیغاتی اش با بیان این که بستر اجتماعی قویتر از قدرت سیاسی است و این قدرت اجتماعی بود که پاسخ کودتای آمریکا را داد و انقلاب کرد گفت: من سخنگو ندارم و هیچ هزینهای هم برای تبلیغات نمیکنم و اگر امروز تسنیم نشست خبری برایم نمیگذاشت، نشستی نداشتم چون اصلاً نمیخواهم هزینه کنم و دولت یارانه تبلیغ بدهد یا ندهد، یک ریال هم نمیگیرم.
غرضی در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص فرهنگ در تعریف فرهنگ بیان کرد: فرهنگ انعکاس زندگی مردم است و مردم ایران در چندهزار سال فرهنگی برای خود تولید کرده و با آن زندگی میکنند و فرهنگهای تزریقی و فرمایشی و تحمیلی به جامعه اثر نمیکند و اینکه فرهنگ و یک آمر برایش تعریف کنیم، حرفهای جدید اجتماعی است که شماها میزنید و من از آن هیچ استنباطی ندارم.
وی افزود: فرهنگ تورمی ایجاد شده است و تمام گروههای سیاسی نظامی که در صدسال اخیر به وجود آمده اند، همه از نمونه فرهنگهای تبلیغی است که از بین رفتند و من مساله را خیلی ساده می بینم، قدرت سیاسی که بخواهد برای جامعه فرهنگ درست کند را رفتنی می دانم، مدینه فاضله را دولت ها نمی سازند، ملت میسازد.
نامزد مستقل ریاست جمهوری در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری فرهنگ را مجموعه کار و زندگی و اندیشه و تمدنسازی دانست که متخذ از نوع زندگی مردم است و در خصوص مدیریت فرهنگی و هنری کشور اظهار داشت: اگر صاحبان امور هنری و فرهنگی روشی داشته باشند که بشود تقویت کرد من تقویت میکنم ولی خودم نه هنرشناسم و نه ورزشکارم و نه سینماگرم، اگر سیاست وارد این امور شود هم هنر و فرهنگ نابود می شود و هم سیاست.
وی افزود: نقش دولت، فرمانبرداری از کسانی است که عمرشان صرف این کار شده و بدنه اجتماعی را با خود همراه کردهاند و امر نظارتی هم در این کار ندارم.
غرضی استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی را از دغدغه های دیگر مردم علاوه بر دغدغه های اقتصادی و معیشتی آن ها دانست و گفت: اینها باید تعمیق شود و دولتهای متورم دست در جیب فقرا کردند و این اسلامی نیست و دولت ها نخواستند تورم را کنترل کنند و پول چاپ کردند تا گروههایی را به اقتدار برسانند. /9590/پ201/ع
ارسال نظرات