۲۳ تير ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۵
کد خبر: ۱۷۶۳۰۹

چند خبر کوتاه از آذربایجان شرقی

خبرگزاری رسا ـ برگزاری مسابقه فرهنگی عفاف و حجاب در مراغه و گشایش نمایشگاه قرآن و عترت در مرند از مهم ترین اخبار کوتاه آذربایجان شرقی است.
اخبار کوتاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و روز ملی عفاف و حجاب مسابقه فرهنگی با محوریت عفاف و حجاب در شهرستان مراغه برگزار می‌شود. سؤالات مسابقه یاد شده از کتاب «نامه ای به خواهرم » نوشته حجت الاسلام "مهدی عدالتیان" طراحی شده است.


مسابقه یاد شده ویژه بانوان بوده و علاقمندان می‌توانند با مراجعه به پورتال اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراغه به آدرس maraghe.ershad-as.ir  سؤالات را دریافت و تا دوم مرداد ماه جاری به دبیرخانه مسابقه واقع در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراغه ارسال کنند و به 20 نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه جوایزی اهدا خواهد شد.


نمایشگاه قرآن و عترت در مرند گشایش یافت


محمدحسین شناور، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مرند از گشایش نمایشگاه قرآن و عترت در مجتمع فرهنگی هنری این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: در این نمایشگاه که با هدف آشنایی علاقمندان با تازه‌های نشر در حوزه‌ علوم دینی و قرآنی و همچنین بسط فرهنگ قرآنی در جامعه برگزار شده، بیش از یک هزار عنوان کتاب، نرم‌افزار و محصولات فرهنگی به نمایش گذاشته شده است.


وی افزود: نمایشگاه قرآن کریم، فرصت مناسبی برای حضور  فعالان قرآنی و انجام فعالیت‌های متنوع قرآنی است و متولیان فرهنگی باید اهتمام ویژه‌ای برای گسترش فعالیت های قرآنی در جامعه داشته باشند.


وی تاکید کرد: با توجه به این که قرآن و آموزه‌های این کتاب الهی اصلی‌ترین محور زندگی مسلمانان است، باید همه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خود را برای نشر و اشاعه فرهنگ قرآن آموزی در جامعه به کار بندیم و زمینه بهره‌گیری از این کتاب ارزشمند را فراهم آوریم.


گفتنی است، این نمایشگاه فرهنگی قرآنی ت
وسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مرند با همکاری نمایندگی انتشارات هور آسا و کانون فرهنگی امام جواد(ع) برگزار شده و تا هفدهم مردادماه جاری از ساعت 9 صبح تا اذان مغرب در مجتمع فرهنگی هنری مرند برپاست.


مساجد پایگاه اصلی مسلمانان است


حجت الاسلام محمدرضا باقری‌بنابی، نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی در نشست اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد این شهرستان اظهار داشت: فعالیت مدیران کانون‌های فرهنگی هنری مساجد فعالیتی جهادی است که با کمترین امکانات و بدون هیچ چشم داشتی برای رضای خدا و در جهت خدمت به خلق خداست.


وی با اشاره به اینکه مساجد از بدو تاسیس در زمان نبی مکرم اسلام به عنوان پایگاه های مسلمین فعالیت داشته اند، گفت: تاسیس و فعالیت کانون های فرهنگی هنری در کنار مساجد موجب جذب بیشتر جوانان و نوجوانان به این مکان ارزشمند شده و جان دوباره‌ای به مساجد بخشیده است.


همچنین حبیب‌ صدقی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بناب، قر
آن کریم را محور اصلی فعالیت کانونهای فرهنگی هنری مساجد در شهرستان بناب عنوان کرد و گفت: حضور جوانان در مساجد و انجام فعالیت های فرهنگی هنری با محوریت قرآن، موجب تضمین سلامت و سعادت جامعه می‌شود و بر همین اساس فعالیت‌ این کانون ها با محوریت قرآن کریم برنامه‌ریزی می‌شود.


نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی در مراغه گشایش یافت


همزمان با ماه مبارک رمضان نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی در شهرستان مراغه گشایش یافت. در این نمایشگاه که با هدف تعمیق فرهنگ کتاب و کتابخوانی و معرفی تازه‌های نشر برگزار شده 3500 عنوان کتاب با موضوعات دینی، تاریخی، ادبی و قرآنی به نمایش گذاشته شده است.


بنابر این گزارش، در این نمایشگاه که با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراغه، تعدادی از موسسات انتشاراتی تهران و مرکز کتاب « نوین » مراغه برپا شده نرم‌افزارهای آموزشی و بازهای‌های فکری نیز به نمایش گذاشته شده و تا بیست و هفتم تیرماه جاری پذیرای مؤمنان روزه دار است./935/د101/ب

ارسال نظرات