۰۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۹
کد خبر: ۱۷۸۱۳۸

بازمانده‌ دوباره به نشر می‌رسد

خبرگزاری رسا ـ «بازمانده» کتاب خاطرات «نورمحمد کلبادی‌نژاد» به قلم حجت‌الاسلام سید ولی هاشمی است.
کتاب بازمانده
خبرگزاری رسا به نقل از سوره مهر، «بازمانده» کتاب خاطرات «نورمحمد کلبادی‌نژاد» است که به قلم حجت‌الاسلام سید ولی هاشمی به تحریر درآمده و بزودی از سوی انتشارات سوره مهر به چاپ دوم می‌رسد.
حجت‌الاسلام سید ولی هاشمی درباره این اثر گفت: روایتی از خاطرات جانباز «نورمحمد کلبادی‌نژاد» از محله کلباد شهرستان گلوگاه از توابع استان مازندران است که در سن هفده سالگی به جبهه‌های دفاع مقدس رفته است.
 
وی ادامه داد: مهم‌ترین بخش این خاطرات از دوران تحصیل وی در مقطع راهنمایی آغاز می‌شود. راوی، 15 دوست هم‌مدرسه‌ای دارد که با آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران به عنوان نیروهای بسیجی وارد جبهه‌ها می‌شوند و 13 نفر آنان در عملیات‌های مختلف به شهادت می‌رسند.
 
حجت‌الاسلام سید ولی هاشمی افزود: «حسین‌علی عظیمی» جانشین فرمانده گردان امام محمد باقر (ع) که در عملیات والفجر پنج شهید شد، «بهمن کیانی» که مسوول اطلاعات محورهای لشکر امام محمد باقر (ع) بود و در فروردین 1365 در منطقه عملیاتی والفجر هشت به شهادت رسید و «منصور کلبادی نژاد» که فرمانده گردان امام حسین (ع) از لشکر 25 کربلا بود برخی از این پانزده نفرند.
 
وی ادامه داد: خاطرات «نورمحمد کلبادی‌نژاد»به حوادث و وقایع حضور وی در جبهه‌ها اختصاص دارند که شاهد شهادت بسیاری از دوستان خود است.
 
هاشمی در پایان گفت: عنوان کتاب برگرفته از همین وضعیت است که از میان 15 دوست هم‌مدرسه‌ای فقط کلبادی‌نژاد و رسول نبوی زنده‌ ماندند.
کتاب «بازمانده» تولید حوزه هنری هنری استان مازندران است که در 336صفحه و در قطع رقعی توسط انتشارات سوره مهر به چاپ دوم می‌رسد./998/د102/ی
ارسال نظرات
captcha