۲۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۱
کد خبر: ۱۸۴۱۴۵
حجت الاسلام پژمان‌فر؛

کتاب‌های ایستگاه مطالعه امانتی در اختیار خانواده های ایرانی است

به گزارش خبرگزاری رسا ـ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: از آنجایی که طرح ایستگاه مطالعه، طرحی بزرگ و ملی است باید به صورت گسترده به مردم معرفی شود و برای این منظور باید فعالیت‌های تبلیغاتی بسیاری انجام گیرد.
حجت الاسلام پژمان‌فر

 

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از نهاد کتابخانه‌های کشور، حجت الاسلام نصرالله پژمان­فر، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در مورد طرح ملی ایستگاه مطالعه گفت: با این طرح فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی در بین مردم ایجاد می‌شود و اقشار مختلف وارد این موضوع یعنی مطالعه مفید خواهند شد.

 

البته باید توجه داشت که این طرح فقط مخصوص افراد متخصص جامعه نباید باشد؛ بلکه همه آحاد و افراد کم سواد نیز امکان شرکت در آن را داشته باشند.

 

حجت الاسلام پژمان فر افزود: ما در جلسه ای اعلام کردیم که سطح مطالعه در کشورمان پایین است و مطالعه در جامعه ما بیشتر معطوف به مجلات و روزنامه‌هاست و در حقیقت مردم از کتاب و کتاب‌خوانی به دور هستند بنابراین باید این کار شما بسیار ارزشمند و مفید است چرا که هدف آن در جهت فرهنگ سازی و افزایش سرانه مطالعه در بین مردم کشورمان است.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: باید به مردم تأکید شود که این کتاب‌ها به صورت امانت در اختیار این خانواده ملی قرار داده شده و قصد بر این است که افراد زیادی از آن‌ها استفاده نمایند تا مردم خود را موظف به برگرداندن این کتاب‌ها بدانند و این کار را به نوعی وظیفه خود قلمداد کنند.

 

حجت الاسلام پژمان فر پیشنهاد کرد برنامه ای را ترتیب دهیم تا افرادی که کتابی را در کتابخانه های خود دارند و از آن استفاده نمی‌کنند بتوانند کتاب‌های خود را به این ایستگاه مطالعه هدیه دهند تا مردم از آن‌ها استفاده نمایند.

 

وی در پایان گفت: از آنجایی که طرح ایستگاه مطالعه، طرحی بزرگ و ملی است باید به صورت گسترده به مردم معرفی شود و برای این منظور باید فعالیت‌های تبلیغاتی بسیاری انجام گیرد. هم چنین نهاد و سازمان‌هایی چون صدا و سیما  می‌توانند برای معرفی این طرح کمک شایانی نمایند./998/د102/ق

ارسال نظرات
captcha