۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۸
کد خبر: ۱۸۴۹۸۵
نویسنده کتاب:

«درمحضرپیغمبر» در قالب مصاحبه با آن حضرت به تبیین سبک زندگی می‌پردازد

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام سید میرزایی نویسنده کتاب در محضر پیغمبر گفت: در این کتاب سؤالات مردم در مورد سبک زندگی، ازدواج، رفاقت و معاشرت از پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم پرسیده شده و پاسخ آن بیان شده است.
سيد ميرزايي

 

حجت الاسلام سید داوود سید میرزایی مشاور و نویسنده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: اینجانب متولد سال 1347 هستم و تا سطح دو حوزه درس خوانده و از دانشگاه قم لیسانس روانشناسی بالینی گرفتم و الان هشت سال است در سمت مشاور فعالیت دارم و در مراکز سپاه و حوزه و ادارات و بخش آموزش خانواده مدارس همکاری کرده ام.

 

حجت الاسلام سید میرزایی اظهار کرد: الان سه جلد از کتاب‌های اینجانب به چاپ رسیده است، کتاب «سبک زندگی از نگاه پیامبر؛ در محضر پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله» که به چاپ بیستم رسیده است؛ کتاب «آداب و آفات تربیت کودک و نوجوان» که ویژه والدین است و به چاپ شانزدهم رسیده است؛ «کتاب حل‌المسائل نماز» که سؤالات اعتقادی نوجوانان را پاسخ داده و تا کنون به چاپ هشتم رسیده است.

 

 ویدر مورد کتاب «در محضر پیغمبر صلی‌الله‌علیه‌وآله» ابراز کرد: محور این کتاب زندگی پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم است، و با همکاری حجت الاسلام هادی قطبی تألیف شده است.

 

سید میرزایی ابراز کرد: در کتاب «در محضر پیغمبر صلی‌الله‌علیه‌وآله» سؤالات مردم در مورد سبک زندگی، ازدواج، رفاقت، معاشرت، تجارت، و سؤالات اعتقادی که زیر مجموعه نگرش مذهبی مردم را تشکیل می‌دهد از آن حضرت پرسیده شده است و پاسخ داده‌ایم، این کتاب به حالت مصاحبه­گونه با حضرت به نگارش در آمده است.

 

وی در مورد هدف از نوشتن این کتاب افزود: هدف این است که از زندگانی پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم که الگوی جامعه و مردم هستند؛ یک سبک زندگی درآوریم؛ و  مراحل مختلف زندگی مانند نوجوانی، جوانی، ازدواج، زندگی با همسر و فرزند را به جامعه معرفی کنیم، ما روش و سبک زندگی پیامبر صلی الله عیله و آله و سلم را الگو می‌دانستیم و به همین دلیل این کتاب را تألیف کردیم.

 

حجت الاسلام سید میرزایی خاطر نشان کرد: نوشتن این کتاب شش ماه زمان برده و از بیست منبع مختلف در نوشتن این کتاب استفاده شده است از جمله از کتاب «سنن نبی صلی‌الله‌علیه‌وآله» علامه طباطبایی، کتاب منتهی الامال و منابع عربی بهره برده ایم.

 

حجت الاسلام میرزایی تأکید کرد: سؤالاتی که در این کتاب طرح شده است مسائلی است که دانشجویان و دانش آموزان و مردم در مجالس مختلف مشاوره از ما پرسیدند و که به صورت مصاحبه­گونه با آن حضرت به نگارش در آمده است.

  

حجت الاسلام سید میرزایی نویسنده و مشاور در پایان تیراژ بالای کتاب‌ها را دلیل بر موفقیت در تلفیق روایات و روانشاسی نوین دانست و تصریح کرد: مخاطبان بیشتر عموم مردم هستند زیرا این کتاب‌ها را به زبان عموم مردم و ساده ولی علمی نوشته‌ایم. /998/ت302/ق

ارسال نظرات
captcha