۲۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۵
کد خبر: ۱۸۷۳۷۴
امام جمعه کوهدشت:

نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نیازمند مراقبت همگانی است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه شهرستان کوهدشت با بیان این که نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نیازمند یک مراقبت همگانی است، گفت: رسانه های ملی ما باید در احیای این دو فریضه الهی تلاش کنند.
امر به معروف و نهي از منکر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان، حجت الاسلام ابراهیم طهماسبی، امام جمعه شهرستان کوهدشت، صبح امروز در همایش شوراهای امر به معروف و نهی از منکر پایگاه های مقاومت ناحیه مقاومت سپاه کوهدشت، گفت: صدا و سیمای استان، رسانه های مجازی و مطبوعات باید با  برنامه‏سازی و پوشش اخبار در این راستا تلاش کنند فریضه امر به معروف و نهی از منکر را  در لرستان  احیا شود.

وی تصریح کرد: برای اجرا و نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر به عنوان دو فریضه الهی در جامعه نیازمند مراقبت همگانی هستیم.

امام جمعه کوهدشت با اشاره به نقش رسانه ها در این راستا اظهار داشت: رسانه های خارجی که به منکرات دامن می زنند در کنار اتاق آحاد ملت قرار گرفته اند و رسانه های داخلی باید در قالب برنامه ها و فیلم های متعدد، شبهات ایجاد شده از سوی این رسانه ها را پاسخ دهند و اطلاع رسانی مستمر دینی در رسانه ها صورت گیرد.

حجت الاسلام طهماسبی افزود: امر به معروف یعنی دستور دادن یا توصیه کردن از سوی فرد مسلمان به دیگران به انجام آن‌چه در باور مسلمانان خوب در نظر گرفته ‌می‌شود و نهی از منکر یعنی دستور دادن یا توصیه کردن از سوی فرد مسلمان به دیگران به انجام ندادن آن‌چه به باور مسلمانان بد در نظر گرفته می‌شود.

وی افزود: احیای امر به معروف و نهی از منکر آثار مثبتی فراوانی دارد و این آگاهی باید به صورت مستمر در جامعه جریان داشته باشد.

حجت الاسلام طهماسبی در این رابطه خواستار تقویت تذکر لسانی در اجرای این فریضه الهی شد و در ادامه خواستار راه اندازی حلقه های قرآنی به عنوان یک معروف شد.

حجت الاسلام طهماسبی در ادامه از فعالیت شوراهای امر به معروف و نهی از منکر محله محور در شهرستان کوهدشت در آینده خبر داد.

امام جمعه کوهدشت تأکید کرد: همه مردم باید خود را مکلف به اجرای تذکر لسانی به عنوان یک وظیفه همگانی و احیای امر به معروف و نهی از منکر بدانند و به عنوان یک فرهنگ آن را در جامعه ترویج دهند./9451/د101/غ

ارسال نظرات