طلاب به فراگیری مکالمه عربی و انگلیسی اهتمام داشته باشند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیتالله ضیاءالدین نجفی، متولی مدرسه علمیه نبی اکرم(ص) تهران پیش از ظهر امروز سهشنبه بیست و ششم آذرماه در جلسه اخلاق طلاب این مدرسه علمیه با اشاره به آیاتی از کلامالله مجید درباره اهمیت قلم، تقوا را نخستین نیاز یک اندیشمند دانست.
وی در ادامه با بیان آیه شریفه «هل یستوی الذین یعلمون والذین لا یعلمون»، دانش را دومین نیاز یک اندیشمند ارزیابی کرد و بیان داشت: هرچه دانش فراتر باشد، بینش، کیان، توفیقات و مدیریت انسان فراتر است.
آیتالله نجفی بر ضرورت انجام تحقیق و مسأله بیان و سخنوری برای طلاب تأکید کرد و رهبر معظم انقلاب را در سخنوری، مسائل علمی، فقهی، اجتماعی، مدیریت سیاسی و مسائل رهبری بی همتا دانست.
متولی مدرسه علمیه نبی اکرم(ص) تهران طلاب را به فراگیری مکالمه عربی و انگلیسی بهعنوان یک اصل فراخواند و با اشاره به اینکه اکنون دنیا مانند یک دهکده شده است، بر توجه اکید حوزه علمیه به مسأله زبان تأکید کرد و گفت: یکی از چیزهایی که برای طلاب اهل سنت مطرح است، مکالمه عربی است، طلبه ما شش سال درس میخواند اما نمیتواند عربی صحبت کند.
وی مشخص کردن اصل موضوع را نخستین مرحله تحقیق مطرح کرد و ادامه داد: وجود استاد راهنما مرحله بعد در تحقیق است که درصورت بروز اشکال در مطالعه و تحقیق به او مراجعه کنید.
آیتالله نجفی گفت: اگر میخواهید درباره علما تحقیق کنید، باید اساتید، شاگردان، معاصران و مسائل سیاسی زمانهاش را مورد بررسی قرار دهید.
وی با اشاره به اینکه شیخ مفید در کیان دانش فقهی و علمی میدرخشد و آنقدر باعظمت است که چند توقیع از سوی امام زمان(عج) دریافت کرده است، بیان داشت: وی در زمان غیبت صغری بهدنیا آمده و مرجعیت شیعه در بغداد را بهعهده داشته است.
متولی مدرسه علمیه نبی اکرم(ص) تهران با بیان اینکه خاص و عام و دانشمندان اهل تسنن شیخ مفید را احترام میکردند، ابراز داشت: وی در دربار آل بویه نفوذ داشت؛ اینها زود بهدست نیامده بلکه علم، تدبیر، مدیریت و تیزهوشی لازم دارد.
وی با بیان اینکه شیخ مفید شاگرد شیخ صدوق بوده است، ابراز داشت: شیخ صدوق شخصیت بلند مرتبهای است که به دعای امام زمان(عج) در اوایل غیبت صغری متولد شد و سیصد کتاب را به رشته تحریر درآورده است.
متولی مدرسه علمیه نبی اکرم(ص) تهران با اشاره به اینکه شیخ عباس قمی کتاب شریف "مفاتیح الجنان" را با وضو تألیف کرده و صاحب هفتاد جلد کتاب است، افزود: وی میگوید یک دوره کتاب "بحار الانوار" را مطالعه کردم، یک دوره هم برای تألیف کتاب "سفینه البحار" آن را مطالعه کردم./956/پ202/ن