تشریح برنامه های بنیاد مهدویت خوزستان
![مهدويت](/Original/1392/08/03/IMAGE635183904232343750.jpg)
احمد پورفرجی، مدیر عامل بنیاد مهدویت خوزستان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، به تشریح ویژه برنامه های این بنیاد به مناسبت آغاز ولایت امام زمان(عج) اشاره کرد و اظهار داشت: همزمان با 21 و 22 دی ماه ویژه برنامه هایی با موضوع مهدویت به مناسبت آغاز ولایت امام زمان(عج) در خوزستان برگزار می شود.
وی با اشاره به برگزاری اجتماع فرهنگیان با موضوع مهدویت خاطرنشان کرد: این اجتماع با حضور بیش از هزار نفر از معلمان آموزش و پرورش استان خوزستان برگزار می شود.
مدیر عامل بنیاد مهدویت خوزستان در ادامه گفت: اجتماع بزرگ فرهنگیان با موضوع مهدویت در تاریخ شنبه، 21 دی برگزار می شود.
پور فرجی به برگزاری نشست مهدوی در عصمتیه خواهران اهواز اشاره کرد و گفت: این نشست، یکشنبه، 22 دی ماه برگزار می شود.
وی به تبلیغ بیش از 70 مبلغ خواهر و برادر پیرامون مباحث مهدویت در این ایام اشاره و خاطرنشان کرد: این طلاب در شهرستان های گوناگون استان به تبلیغ می پردازند.
مدیر عامل بنیاد مهدویت خوزستان، با اشاره به جلسه هم اندیشی با فعالان فرهنگی استان خوزستان تصریح کرد: تعداد 150 معلم به عنوان مبلغان فرهنگی در سطح مدارس به تبلیغ فرهنگ مهدویت می پردازند.
وی به چاپ نشریه ای با موضوع مهدویت اشاره و تصریح کرد: این ویژه نامه با نام امان و با سرفصل های گوناگون پیرامون موضوع مهدویت منتشر خواهد شد.
پور فرجی از راهپیمایی مهدوی مردم شهرستان اهواز خبر داد و گفت: این راهپیمایی در بلوار ساحلی برگزار و تا بارگاه علی بن مهزیار اهوازی ادامه می یابد.
مدیر عامل بنیاد مهدویت خوزستان، با بیان این که راهپیمایی بزرگ مردم اهواز صبح روز جمعه 4 بهمن ماه انجام می شود، بیان داشت: اهداء جایزه به 313 نفر از شرکت کنندگان در این راهپیمایی، سخنرانی در پایان مراسم و حضور کارشناسان مهدوی در مسیر راهپیمایی را از برنامه های جانبی راهپیمایی مهدوی مردم اهواز دانست.
پور فرجی در پایان سخنان خود اظهار داشت: در صورت انجام هماهنگی های لازم در بقعه علی بن مهزیار اهوازی مراسمی به صورت متمرکز برگزار خواهد شد./9464/ت302/ب