۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۲۲:۵۲
کد خبر: ۱۹۴۴۷۲
مدیر حوزه علمیه دامغان:

نگاه درست به حیات دنیوی اساس سبک زندگی اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه موقت دامغان گفت: براساس جهان بینی اسلامی دنیا جایگاه زندگی مادی است و میدانی برای آزمایش که انسان‌های موفق در این مجال زندگانی ابدی خود را می‌سازند و آنان که سبک زندگی دنیا برای دنیا را انتخاب می‌کنند در شکست خوردگان آزمون الهی هستند.
حجت الاسلام رستميان امام جمعه موقت دامغان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در دامغان، حجت الاسلام محمد حسن رستمیان عصر چهارشنبه در دومین همایش سبک زندگی اسلامی که در محل تالار منوچهری مجتمع فرهنگی هنری شهید شاهچراغی دامغان برگزار شد، بهترین عنوان برای زندگی دنیوی را تعبیر قرآن کریم یعنی «متاع الغرور» دانست و افزود: دل بستن به این زندگی فریبنده و برگزیدن سبک زندگی مخالف با آموزه‌های دینی شیوه زندگی فریب خوردگان دنیا است.

 

وی اضافه کرد: سبک زندگی اسلامی همان «حیات طیبه» که در سایه ایمان راسخ، رفتار و کردار شایسته و رهروی سیره معصومین شکل می‌گیرد و علاوه بر زندگی همراه با سلامت و سعادت دنیوی، آخرت و حیات باقی انسان را هم تأمین می‌کند.

 

مدیر حوزه علمیه امام باقر(ع) دامغان افزود: براساس آیات قرآن کریم خداوند بارها مردان و زنانی که عمل صالح انجام دهند در حالی که رفتار آنها از ایمان سرچشمه گرفته باشد را به حیات پاکیزه و سعادت جاودانه بشارت داده و وعده جزای شایسته در مقابل اعمال و کردار خالصانه به آنها می‌دهد.

 

حجت الاسلام رستمیان با بیان این نکته که اساس سبک زندگی اسلامی نگاه درست انسان به حیات دنیوی به عنوان سرایی گذرا و مقدمه زندگی ابدی است، خاطر‌نشان کرد: زندگی به سبک غربی الگویی روشن از زندگی دنیا برای دنیا است آنچنان که می‌بینیم آنها در مسائل مادی پیشرفت‌های زیادی داشته‌اند ولی در بعد معنویات به اوج پوچ گرایی و فروپاشی نظام خانواده گرفتار شده‌اند.

 

امام جمعه موقت دامغان اسلام را به عنوان آخرین و کامل‌ترین دین و دستور زندگی عرضه شده از سوی قادر متعال و تنها راه نجات انسان از فرو افتادن در ورطه‌ هلاکت عنوان کرد و گفت: اسلام باید نقش آفرین اول و آخر زندگی انسان باشد.

 

وی اضافه کرد: بهترین راهکار این نقش‌آفرینی آن است که مؤمنان زندگی و کردار خود را لحظه به لحظه با دستورات حیات بخش اسلام بیارایند تا دیگر انسان‌ها از زیبایی رفتار و زندگی مسلمین به دین آنها و خلق و خوی اسلامی گرایش پیدا کنند و این مقصود همان ایجاد تمدن اسلامی است.

 

استاد حوزه و دانشگاه یادآور شد: خداوند انسان‌ها را براساس فطرتی دینی و خدا‌جو خلق کرده است و بدین جهت تمدن اسلامی در قالب سبک زندگی اسلامی قابل عرضه به مردم جهان خواهد بود و چون با فطرت آنها سازگار و هماهنگ است بی تردید به سرعت می‌تواند تأثیر گذار باشد./977/پ202/ب

ارسال نظرات