۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۱
کد خبر: ۱۹۵۳۸۵
آیت‌الله سبحانی:

انتشار برخی کتب مایه دلخوری علما شده است

خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت‌الله سبحانی با بیان این‌که مسؤولان باید نسبت به کتاب‌هایی که در قم منتشر می‌شود حساسیت بیشتری داشته باشند، گفت: گاهی در تهران کتاب‌هایی منتشر می‌شود که مایه دلخوری علمای قم می‌شود.
مراسم افتتاحيه نمايشگاه کتاب استان قم مراسم افتتاحيه نمايشگاه کتاب استان قم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله جعفر سبحانی از مراجع تقلید عصر امروز در آیین افتتاحیه نهمین نمایشگاه کتاب استان قم که در مجتمع ناشران برگزار شد، گفت: گشایش نمایشگاه کتاب استان قم و میلاد پیامبر(ص) و امام صادق(ع) یک بشارت است.

وی با اشاره به این‌که قرآن به قلم سوگند یاد می‌کند، ابراز کرد: همیشه باید مقسم‌به، دارای تقدس و یا اسرار باشد.

این مرجع تقلید با بیان این‌که در دوران جهالت هفده نفر در مکه و یازده نفر در مدینه آشنای با نوشتن بودند، اظهار کرد: خداوند در چنین محیطی سوگند به قلم می‌خورد؛ نه تنها به قلم بلکه به نوشته هم قسم می‌خورد.

حضرت آیت‌الله سبحانی در ادامه با اشاره به حدیثی از پیامبر(ص) در باب اهمیت قلم، گفت: صدای نوشتن قلم علما و دانشمندان، صدای پای مجاهد در میدان جهاد و صدای چرخ‌های ریسندگی خانم‌ها در خانه برای خدا محبوب است.

رییس مؤسسه امام صادق(ع) با بیان این‌که سطح فرهنگ هر کشور را باید از مصرف کاغذ، چاپ کتاب، چاپخانه و فروش کتاب‌ها به دست آورد، افزود: در گذشته قم صد چاپخانه داشت که نشانه ارتقای سطح فرهنگ این استان است و خوشبختانه بعد از تهران از نظر چاپخانه و مصرف کتاب دومین شهر در کشور است.

این مرجع تقلید ادامه داد: همگی مرهون اهل بیت(ع) و حوزه علمیه هستیم که سبب شده کشور از نظر فرهنگی پیشرفت کند.

رییس مؤسسه امام صادق(ع) در ادامه سخنان خود بر ضرورت توجه ناشران و مؤلفان به چاپ کتاب‌های بر طرف کننده نیازهای مردم و جامعه تأکید کرد.

حضرت آیت‌الله سبحانی با بیان این‌که تعداد کتاب خیلی مهم نیست و باید به کیفیت توجه کنیم، اظهار کرد: مسؤولان باید نسبت به کتاب‌هایی که در قم منتشر می‌شود حساسیت بیشتری داشته باشند.

رییس مؤسسه امام صادق(ع) تأکید کرد: گاهی در تهران کتاب‌هایی منتشر می‌شود که مایه دلخوری علمای قم می‌شود.

وی با بیان این‌که در خانواده‌ها کمتر به کتاب توجه می‌شود، افزود: کتاب برای مردم حاجت دوم است و پس از مسکن و خوراک و پوشاک مورد توجه قرار می‌گیرد.

این مرجع تقلید بر ضرورت کمک‌های دولتی به ناشران تأکید کرد و گفت: با این وضع گرانی کاغذ کتاب‌ها روی دست ناشران می‌ماند و مسؤولان باید به ناشران برای حل مشکلات کمک کنند./927/پ202/ج

ارسال نظرات