۱۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۲
کد خبر: ۱۹۶۴۷۴

ویژه نامه ساعت صفر به ایستگاه بیست و نهم رسید

خبرگزاری رسا ـ بیست و نهمین شماره ویژه نامه ساعت صفر ویژه جوانان از سوی مؤسسه آینده روشن منتشر شد.
ويژه نامه ساعت صفر شماره 29
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شماره 29 ویژه‌نامه ساعت صفر ویژه بهمن‌ماه 1392 با مدیر مسؤولی سید مسعود پور سیدآقایی از سوی مؤسسه آینده روشن منتشر و روانه بازار شد.
 
در این شماره می‌خوانیم: «رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود»، «سینمای قبل و بعد از انقلاب تفاوتی با هم ندارند»، «ارتباط با مستضعفان جهان، محور اصلی تأثیر جهانی انقلاب اسلامی»، «تأثیر آموزه مهدویت در اندیشه‌های بنیانگذار انقلاب»، «زنان؛ شاه‌کلید ایجاد جامعه مهدوی»، «یمانی شش ماه قبل از ظهور خروج می‌‌کند»، «معجزه انقلاب» و «برای برداشتن یک وبلاگ خوب مهدوی چه کارهایی نباید کرد».
 
در ذیل موضوعی با عنوان تأثیر آموزه مهدویت در اندیشه‌های بنیانگذار انقلاب آمده است: «با پیدایش انقلاب، فرهنگ مهدویت و انتظار با آنچه قبل از انقلاب بود، تفاوت پیدا کرد. آنچه مسلم است فرهنگ مهدویت و انتظار در مبانی فکری و فرهنگ انقلاب کاملا نقش داشته و در اندیشه‌های فکری و فقهی امام خمینی رحمةالله علیه نیز کاملا مشهود است تا جایی که مستشرقین و نظریه‌پردازان غربی که به تحلیل انقلاب پرداختند همگی متفق‌القولند که انقلاب ایران برگرفته از فرهنگ مهدویت است.
 
بحث ارتباط انقلاب اسلامی ایران و فرهنگ انتظار را می‌توان از دو منظر مورد بررسی قرار داد. یک منظر تأثیر فرهنگ مهدویت در انقلاب و نقش این فرهنگ در تکوین، گسترش و استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران است و بحث دیگر تأثیر انقلاب اسلامی بر پویایی و نهادینه شدن فرهنگ مهدویت در جامعه است. نظریه‌های قابل بررسی در مورد انقلاب بر همین مبناست که اساس شکل‌گیری انقلاب اسلامی بر اساس فرهنگ مهدویت بوده است».
 
«شعر»، «امام جماعت دولتی دوست ندارم»، «تعبیر یک رؤیای صادقه»‌، «مسافر ری»، «مسأله ازدواج حضرت مهدی عجل‌الله تعالی فرجه الشریف»، «درس‌نامه شیطان‌پرستی»، «روزی که امام را دیدم» و «کریمه اهل‌بیت سلام‌الله علیها نگینی در کویر قم» برخی دیگر از موضوعات این ویژه‌نامه را تشکیل می‌دهد.
 
معجزه انقلاب عنوان موضوع دیگری از ماهنامه ساعت صفر است که در بخشی از آن آمده است: دفاع مقدس وسیله‌ای شد برای این‌که استعدادهای مکنون در انسان‌ها، به شکل عجیبی بروز کند... مثلا شهید باکری؛ ایشان در آغاز جنگ یک جوان دانشجو است که تازه فارغ‌التحصیل شده؛ شما نگاه کنید در عملیات بیت‌المقدس، در عملیات خیبر، قبل آن در عملیات فتح‌المبین، این جوان یک فرمانده زبده نظامی است که می‌تواند یک لشگر را، در بعضی جاها یک قرارگاه را حرکت بدهد و هدایت کند و کار کند. اینها معجزه انقلاب است.
 
کریمه اهل‌بیت سلام‌الله علیها نگینی در کویر قم عنوان بخشی دیگری از این ویژه‌نامه است که ذیل آن می‌خوانیم: از برخی روایات برداشت می‌شود که قم و اهل آن نشانه و الگوی تشیع و ولایت بوده و خواهند بود، از این رو هر کس را می‌خواستند دوستدار اهل‌بیت علیه‌السلام و علاقه‌مند به آنان معرفی نمایند او را «قمی» خطاب می‌کردند.
 
چنان‌که در روایتی آمده است: گروهی خدمت امام صادق علیه‌السلام شرفیاب شدند و گفتند ما از مردم ری هستیم، حضرت فرمود «آفرین به برادرانمان اهل قم». آنان چند بار اعلام کردند ما از ری خدمت شما رسیده‌ایم. حضرت نیز سخن نخست خود را تکرار می‌کرد. آنگاه فرمود «حرم خداوند مکه است؛ برای رسول خدا نیز حرمی در مدینه است؛ کوفه حرم امیرمؤمنان است و حرم ما اهل‌بیت شهر قم است و به زودی دختری از فرزندانم به نام فاطمه در آنجا دفن می‌شود، هر کس او را با معرفت زیارت کند، بهشت بر او واجب می‌شود»، راوی می‌گوید امام صادق علیه‌السلام این سخن را هنگامی بیان فرمود که هنوز امام کاظم علیه‌السلام متولد نشده بود.
 
گفتنی است، ‌شماره بیست و نهم ویژه‌نامه ساعت صفر ویژه بهمن‌ماه 1392 به مدیر مسؤولی سید مسعود پور سیدآقایی از سوی مؤسسه آینده روشن در 48 صفحه و با قیمت 3480 تومان منتشر شده است./907/ن601/ق
ارسال نظرات
captcha