حماسه اقتصادی نیازمند ورود هرچه قویتر مسؤولان و ملت در میدان مبارزه و عمل است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کوروش پرند، معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی صبح امروز جمعه بیست و پنجم بهمن ماه در نخستین کنفرانس بینالمللی حماسه سیاسی(با رویکری بر تحولات خاورمیانه) و حماسه اقتصادی(با رویکردی بر مدیریت و حسابداری) که بههمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و سازمان بسیج دانشجویی در سالن بصیرت مجتمع فرهنگی سیزدهم آبان تهران در حال برگزاری است، اظهار داشت: حماسه را میتوان شکل گیری یک هم افزایی ملی در عرصههای سیاسی و اقتصادی تلقی کرد.
وی گفت: بدون تردید یکی از ابزارهای تأثیرگذار و تعیین کننده در ارزیابی سیاسی دولتها در حاکمیت کشورها پشتوانه مردمی است که در بستر دموکراسی متجلی میشود.
پرند با اشاره به اینکه سال 1392 فرای تمام اتفاقات ملی و فراملی دو رخداد ویژه را با خود به همراه داشت، ادامه داد: نخستین رخداد ویژه عرصه حماسه سازی و حضور غیورانه ملت و مسؤولان نظام در عرصه سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و دومین آن، جشن شکوهمند و مقتدرانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن ماه است که در اصل هم حماسه حضور و هم حماسه شعور است.
معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی ابراز داشت: در رخداد دوم باید یک سریال اقتصادی چند ساله را به عرصه ظهور رسانده و نتیجه گیری نماییم که در این موضوع پیشبرد اهداف کلان اقتصاد مقاومتی در کشور از جمله مواردی است که بیشتر خودنمایی میکند.
وی افزود: از طرفی میدانیم که یکی از مهمترین جنگهای نظام سلطه با کشور ما مصاف اقتصادی و به تنگنا بردن وضعیت معیشتی مردم است و رهبر معظم انقلاب با درک این هدف دراز مدت از چند سال قبل به طراحی یک روند رو به رشد اقتصادی پرداخته تا دشمن نتواند به محاسبات یک طرفهاش دلخوش کند.
حماسه اقتصادی نیازمند ورود هرچه قویتر مسؤولان و ملت در میدان مبارزه و عمل است
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور ادامه داد: از این لحاظ سال 1392 سال تکمیل این نهضت اقتصادی و تغییر وضعیت جاری است و این امر به شدت نیاز به شکل گریزی یک حرکت خارق العاده دارد که از آن به حماسه اقتصادی یاد میشود و نیازمند ورود هرچه قویتر مسؤولان و ملت در میدان مبارزه و عمل است.
حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی یک تز و راهبرد جدی برای ادامه روند امور کشور است
معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی را از نظر منطق و رویکرهای علوم سیاسی، یک تز و راهبرد جدی برای ادامه روند امور کشور دانست که باید برای مسؤولان جامعه و همه مردم مقدس شمرده شود.
وی افزود: این درحالی است که مفهوم حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی بهعنوان یک راهبرد کلان برای مدیریت امور کشور در راستای تحقق از پیش تعیین شده انتخاب نمود و آن را در نوع خود بهعنوان یک نقشه راه و مسیری مشخص برای روند امور جاری کشور قلمداد کرد.
خلق حماسههای بزرگ سیاسی و اقتصادی توطئههای شوم دشمنان را نقش برآب میکند
پرند ابراز داشت: ارائه این راهبرد و راهکار باید بیش از هر زمان دیگری جدی گرفته شود چرا که امروز جمهوری اسلامی ایران بیش از هر زمان دیگری نیازمند خلق حماسههای بزرگ سیاسی و اقتصادی است که از یک نظر موجب تعالی ملت بزرگ ایران شده و توطئههای شوم دشمنان را نقش برآب میکند، است.
معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی برخی از برنامهها و فعالیتهای وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در راستای تحقق حماسه اقتصادی را بیان داشت.
وی گفت: نکته مهمی که در نگاه تحلیلی مقام معظم رهبری جهت خلق حماسه سیاسی و اقتصادی امید بخش و جهت دهنده وجود دارد، پرهیز از سیاه نمایی به وضعیت جاری است که طبق آن برخلاف نگاههای تخریبی نگاه حمایتی و مثبت اندیشی توأم با نقد را ارائه کرده و ضمن پذیرش وجود برخی نقاط ضعف و اشتباهات دستاوردهای بزرگ سیاسی و اقتصادی و علمی به تأثیر عمیق این تجارب موفق در جهان اسلام متذکر میشود.
نباید منکر نقاط قوت از جمله دستیابی به تکنولوژیهای ناب و استراتژیک باشیم
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور افزود: درحالی که بخش قابل اعتنایی از ملتها و برخی از دولتهای جهان به تجارب موفق جمهوری اسلامی علی رغم همه تحریمها و کارشکنیها اذعان میکنند، ما نباید منکر این نقاط قوت از جمله دستیابی به تکنولوژیهای ناب و استراتژیک باشیم که انصافا اتقافات بسیار بزرگی بوده است.
عزم جدی نظام برای استمرار بخشی به مواضع قاطع خویش، نطام سلطه را مجبور به کوتاه آمدن و انعطاف پذیری در برابر ما میکند
معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه اقتدار سیاسی و برنامه ریزی اقتصادی و نیز عزم جدی نظام برای استمرار بخشی به مواضع قاطع خویش، نطام سلطه را مجبور به کوتاه آمدن و انعطاف پذیری در برابر ما میکند و سرعت دستیابی به حقوق مسلممان را افزایش میدهد، تصریح کرد: بر این اساس حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نیازمند روحیه مثبت اندیشی، مجاهدت و گذشت همراه با تقوای فردی و اجتماعی مردم و مسؤولان است./956/پ202/ج