اجرای طرح آرامش بهاری در 300 بقعه متبرکه استان اصفهان

حجت الاسلام رضا صادقی مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، اظهارداشت: دو بقعه متبرکه سلطانعلی بن امام محمد باقر(ع) در مشهد اردهال کاشان و هلال ابن علی در شهرستان آران و بیدگل جزو افتخارات سازمان اوقاف کشور و منطقه کویری کاشان و آران و بیدگل هستند.
وی افزود: این دو بزرگوار در منطقه کویری کاشان و آران و بیدگل همچون نگینی در آسمان منطقه می درخشند و بزرگواری می کنند و تاریکی ها را روشن می کنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان در ادامه از اجرای طرح آرامش بهاری در بقاع متبرکه استان اصفهان همزمان با ایام تعطیلات نوروزی خبرداد وافزود: اجرای طرح آرامش بهاری در تعطیلات نوروز براساس منویات رهبرمعظم انقلاب اسلامی که بقاع متبرکه کشور باید تبدیل به قطب بزرگ فرهنگی کشورتبدیل شود انجام می شود.
حجت الاسلام صادقی یاد آورشد: تبدیل بقاع متبرکه به قطب بزرگ فرهنگی کشور توسط رهبرمعظم انقلاب اسلامی برگزفته از کلام نورانی امام خمینی(ره) است که فرمود، مردم در پناه بقاع متبرکه با آسایش و آرامش زندگی کنند.
وی با اشاره به این که بیش از 718 بقعه متبرکه در استان اصفهان است، افزود: طرح آرامش بهاری در نوروز امسال در 300 بقعه متبرکه از 700 بقعه متبرکه استان اصفهان اجرا می شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان همچنین از اجرای طرح خیمه های معرفت در 30 بقعه متبرکه استان اصفهان در تعطیلات نوروز امسال خبرداد و یاد آورشد: از طلاب و دانشجویان متخصص در امر مشاوره خانواده برای پاسخ به مسائل شرعی و مسائل روز جوانان در طرح خمیه های معرفت استفاده شده است.
حجت الاسلام صادقی یادآورشد: علاوه بر این غرفه های کودک و برنامه های فرهنگی متنوعی در طرح خمیه های معرفت برای مسافرین نوروزی و زائرین بقاع متبرکه تدارک دیده شده است./939/ت303/ب