۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۱
کد خبر: ۲۰۱۶۰۷
مدرس حوزه و دانشگاه:

حضرت ام البنین بهترین الگوی صبر برای مادران شهدا است

خبرگزاری رسا ـ مدرس حوزه و دانشگاه گفت: مادران شهدا درس‌هایی از این مکتب و حضرت ام‌البنین(س) فراگرفتند و به این بانوی بزرگوار در زمینه صبر، بردباری و تحمل سختی‌ها تأسی کرده‌اند.
حجت الاسلام هاشمي ، مدير حوزه علميه شهرکرد

حجت الاسلام سیدمصطفی هاشمی، مدرس حوزه و دانشگاه، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، با تسلیت سالروز وفات حضرت ام‌البنین(س) اظهار داشت: نام این بانوی بزرگوار فاطمه کلابیه از قبیله بنی‌کلاب است و امام علی(ع) نیز به برادرش عقیل فرمود که همسری برای من انتخاب کن که بتواند فرزندانی شجاع را تربیت کند.

 

وی با بیان این که ازدواج حضرت ام‌البنین(س) با امیرمؤمنان(ع) نشان‌دهنده این است که این بانوی بزرگوار در شأن و جایگاه ازدواج با شخصیتی مانند پیشوای نخست شیعیان است و به لحاظ شجاعت،‌ علم،‌ سوابق و جایگاه شخصیتی بی‌نظیر است، تصریح کرد: حضرت ام‌البنین(س) از نظر جسمی، روحی و تربیتی نقش مؤثری در زمینه تربیت فرزندانش داشت.

 

حجت الاسلام هاشمی یادآور شد: تمام فرزندان حضرت ام‌البنین(س) در رکاب سید الشهدا(ع) با همه وجود حضور پیدا کردند و جانشان را با اخلاص در مسیر الهی فدا کردند.

 

این مقام مسؤول خاطرنشان کرد: تربیت فرزندان حضرت ام‌البنین(س) مطلبی نیست که به طور تصادفی پیش آمده باشد؛ به یقین نقش این بانوی بزرگوار به عنوان مادر در زمینه روحیات، اخلاق و تربیت فرزندانش منحصر به فرد بوده است.

 

وی ادامه داد: حضرت ام‌البنین(س) فرزندانی را تربیت کرد که در زمینه شجاعت،‌ وفاداری، استقامت، پایداری و اخلاق ممتاز بودند که این امر نشان دهنده همراهی و همکاری کامل این بانوی بزرگوار با حضرت علی(ع) در زمینه تربیت فرزندان است.

 

مدرس حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه ام‌البنین(س) با تربیت و تحویل فرزندانی مانند حضرت عباس(ع) که سرآمد شجاعت، ‌وفاداری و اخلاق فاضله است، نشان داد که توانست از زندگی معنای خودش را پیدا کرده و از فرصت زندگی به صورت صحیح و جاوید بهره‌برداری کند.

 

حجت الاسلام هاشمی یادآور شد: مادران شهدا درس‌هایی از این مکتب و حضرت ام‌البنین(س) فراگرفتند و به این بانوی بزرگوار در زمینه صبر، بردباری و تحمل سختی‌ها تأسی کرده‌اند.

 

وی با اشاره به این که ما نیز باید از زندگی‌ حضرت ام‌البنین(س) درس فراگیریم که زندگی چیست، زندگی معنادار چه مفهومی دارد و آیا زندگی صرفاً برای عنوان‌ها و موارد متعارف و معمول است، خاطرنشان کرد: زندگی زمانی معنا پیدا می‌کند که امکانات زندگی در مسیر اهداف متعالی قرار گیرد البته باید در نظر داشت که شهدا مظهر اهداف متعالی هستند./9457/ت303/ب

ارسال نظرات