فعالیت 400 روحانی مروج زکات در آذربایجان شرقی
حسین دشتی، دبیر شورای زکات استان آذربایجان شرقی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، بهرهمندی از ظرفیت موجود در حوزه های علمیه و قشر روحانی در توسعه فرهنگ نوعدوستی و ترویج آموزه های دینی را امری ضروری دانست و اظهار داشت: امر زکات به صورت جدی از سال 83 در کشور احیا شد و کمیته امداد به اذن رهبری متولی جمع آوری زکات در کشور است.
وی با بیان اینکه سالانه تعدادی از روحانیان از سوی این مرکز برای ترویج و جمع آوری فرهنگ زکات به روستاهای استان اعزام می شوند، خاطرنشان کرد: روحانیان مروج فرهنگ زکات ضمن ارتباط چهره به چهره با کشاورزان و روستائیان، نسبت به جمع آوری و مدیریت هزینه ها اهتمام ویژه ای دارند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی خواستار تعامل و هم اندیشی حوزه های علمیه و کمیته امداد استان در زمینه انعکاس اهمیت و ضرورت پرداخت زکات از دیدگاه اسلامی شد و گفت: روند پرداخت زکات در کشور سیری صعودی در سالهای اخیر داشته است، هم اکنون بیش از 400 روحانی و مبلغ در سراسر استان به امر تبلیغ زکات مشغول هستند.
وی خاطرنشان کرد: اگر به دنبال فرهنگ سازی گسترده و همگانی در سراسر کشور در خصوص پرداخت زکات هستیم، بایستی روحانیان مبلغ فریضه زکات در روستاها افزایش چشمگیری داشته باشد. رشد 33 برابری جمع آوری زکات در استان مرهون لطف خداوند و حضور چشمگیر روحانیان در عرصه زکات است.
دبیر شورای زکات استان آذربایجان شرقی از جمع آوری بیش از 13 میلیارد و 200 میلیون تومان زکات طی سال گذشته در استان خبر داد و افزود: در کنار 400 مبلغ حوزوی، 1600 عامل زکات آموزش دیده در سطح استان حضور دارند که به امر ترویج زکات می پردازند.
وی با اشاره به اینکه زکات جمع آوری شده صرف امور عام المنفعه و مساعدت به محرومان می شود، گفت: در حال حاضر آذربایجان شرقی در زمینه جمعآوری زکات به جایگاه هشتم کشوری رسیده است که امید است با کمک معنوی و تبلیغی روحانیان و مردم خیر استان به جایگاه اول جمع آوری زکات در کشور دست یابد./935/ت302/ب4