۰۸ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۵:۰۳
کد خبر: ۲۱۴۷
از هفته آینده آغاز می‌شود؛

پخش زنده اينترنتي درس خارج آیت الله مقتدایی

خبرگزاری رسا ـ درس خارج فقه آیت الله مقتدایی از دوازدهم اردیبهشت ماه به صورت زنده از شبکه اینترنتی پخش خواهد شد.
پخش زنده اينترنتي درس خارج آیت الله مقتدایی

جواد جوادی، مدیر مؤسسه صدای بهار، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: درس خارج آیت الله مرتضی مقتدایی، مدیر حوزه علمیه قم،‌ از هفته آینده به صورت زنده پخش خواهد شد.

وی افزود: براساس هماهنگی‌ها صورت گرفته، درس خارج آیت الله مقتدایی، نهم اردیبهشت ماه به صورت آزمایشی از شبکه اینترنتی صداي بهار به نشاني www.eshia.ir پخش خواهد شد ولی پخش رسمی آن از دوازدهم اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

جوادی با بیان این که درس خارج آیت الله مقتدایی هر روز از ساعت 8در مدرسه عالی دارالشفای قم برگزار می‌شود، خاطر نشان کرد: درس خارج مدیر حوزه علمیه قم به صورت کاربردی در مباحث قضاوت صورت می‌گیرد که برای قضات بسیار کاربردی خواهد بود و از این پس قضات از سراسر کشور می‌توانند این مباحث کاربردی را از شبکه اینترنت به صورت زنده مشاهده نمایند.

وی اظهار داشت: هم‌اینک آرشیو فایل صوتی درس خارج آیت الله مقتدایی در شبکه اینترنتی قرار دارد و به زودی فایل متنی دروس مدیرحوزه علمیه قم نیز به روز رسانی خواهد شد.

مدیر مؤسسه صدای بهار گفت: هم‌اینک درس خارج برخی از بزرگان و علمای حوزه در مسجد اعظم، مدرسه عالی دارالشفای قم به صورت زنده پخش می‌شود و تلاش می‌کنیم در آینده نزدیک دروس مدرسه علمیه آیت الله گلپایگانی و مدرسه علمیه فیضیه را نیز به صورت زنده پخش کنیم.

وی یاد آور شد: خوشبختانه در حال حاضر دروس خارج حوزه‌های علمیه قم، مشهد و نجف به صورت زنده از شبکه اینترنتی پخش می‌شود و امیدواریم در آینده نزدیک تمام دروس حوزه را در این بخش قرار دهیم.
ارسال نظرات