۱۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۰
کد خبر: ۲۱۵۸۱۱
آیت الله استادی در شهرکرد تشریح کرد؛

نقش تحکیم پایه های اعتقادی در سبک زندگی اسلامی

خبرگزاری رسا ـ آیت الله استادی نقش تحکیم پایه های اعتقادی را در سبک زندگی اسلامی مهم ارزیابی کرد و گفت: در بسیاری از مواقع، ما تربیت را یاد گرفته ایم اما باور نداریم و انگیزه عمل در ما وجود ندارد.
آيت الله استادي آيت الله استادي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، آیت‌الله رضا استادی، عضو شورای عالی حوزه علمیه قم، صبح امروز، در بیست و یکمین دوره طرح تقویت مبانی اعتقادی در شهرکرد، در خصوص سبک زندگی اسلامی اظهار داشت: سبک زندگی اسلامی یعنی این که به آیات و روایات و سیره معصومین(ع) در خصوص ابعاد گوناگون زندگی مراجعه کنیم.


آیت الله استادی با اشاره به این که در همه ابعاد زندگی باید اسلام را مد نظر داشته باشیم و طبق دستورات آن عمل کنیم، افزود: به عنوان نمونه ورزش یکی از ابعاد زندگی است و باید ورزش سالم و مورد تأیید اسلام را ارائه دهیم.


دبیر پیشین شورای عالی حوزه علمیه قم تأکید کرد: اسلام دینی کامل است که باید مبانی آن تبیین و تدوین شود و در اختیار متولیان آموزشی قرار بگیرد تا سبک زندگی اسلامی به خوبی به نسل جدید منتقل شود.


این پژوهشگر و استاد حوزه، نقش تحکیم پایه های اعتقادی را در سبک زندگی اسلامی مهم ارزیابی کرد و ابراز داشت: بسیاری از اوقات تربیت را یاد گرفته ایم اما باور نداریم و انگیزه عمل در ما وجود ندارد.


عضو جامه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که تا ایمان به خدا و پیامبر(ص) وجود نداشته باشد، انگیزه عمل هم وجود ندارد و هر چه اعتقادات محکم تر باشد، عمل هم بهتر می شود، خاطرنشان کرد: اعتقادات، مهم ترین نقش را در پیاده شدن سبک زندگی اسلامی در جامعه ایفا می‌کند و هر چه بتوانیم ایمان جوانان را تقویت کنیم، به پیاده شدن سبک زندگی اسلامی نزدیک‌تر می شویم.

 

مسائل التقاطی؛ مهم ترین خطر تحدید کننده دین


آیت الله استادی اظهار داشت: باید مراقب باشیم که مسائل التقاطی را با دین مخلوط نکنند؛ چرا که این مسأله مهم ترین خطر تحدید کننده دین است.


وی، رسانه ها را مهم‎ترین ابزار آموزشی در خصوص سبک زندگی اسلامی دانست و گفت: رسانه‌ها، دولت‎مردان و کسانی که در آموزش و ترویج سبک زندگی نقش دارند، به وظایف خود به خوبی عمل کنند.


عضو شورای عالی حوزه علمیه قم با اشاره به روایتی از پیامبر(ص) که «برای دروغگو بودن انسان کافی است هر چه را شنید بدون تحقیق نشر و ترویج دهد»، بیان داشت: بسیاری از شایعات به همین شکل رواج پیدا می کنند و این برای جامعه بسیار مضر است./9457/پ202/ب2

ارسال نظرات