از وزیری که الگوی خود را خاتمی می داند بیش از این انتظاری نیست
حجتالاسلام حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، در تحلیل خود از فعالیت یکساله دولت تدبیر و امید به عملکرد دولت در حوزه سیاست خارجی اشاره کرد و با بیان اینکه دولت در حوزه سیاست خارجی فقط در رابطه با مساله هستهای و مذاکره با آمریکا فعالیت داشته است، ابراز داشت: این مسأله نشان از ضعف دولت دارد چرا که در حوزههای مختلف سیاست خارجی به ویژه حوزههایی که انقلاب اسلامی در آنجا سرمایه گذاری کرده بود، غفلت کردند.
حجتالاسلام رسایی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر بی نتیجه بودن مذاکرات با آمریکا، اظهار داشت: با توجه به اینکه رسانهها در اختیار دولت آمریکا بود، توانستند ما را در مقابل ملتها و دولتهای مردمی ضد آمریکایی با روحیه تذبذب معرفی کنند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت یازدهم در مسأله مذاکره با آمریکا وقت بسیاری گذاشته است، تصریح کرد: متأسفانه این تحرک دولت نیز نتیجه ای نداشت، به دلیل اینکه پایه این تحرک اعتماد به کسانی بود که اصلا قابل اعتماد نیستند مانند آمریکاییها و مقامات اروپایی.
وی با اشاره به شعار اعتدال که از سوی دولت یازدهم مطرح شده است، خاطرنشان کرد: این شعار از سوی آقای روحانی مطرح شد و مدتی هم از تعریف کردن آن طفره رفتند و وقتی هم که آن را تعریف کردند تعریف درستی نبود.
حجتالاسلام رسایی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه اعتدال یعنی اشداء علی الکفار و رحماء بینهم، ابراز داشت: متاسفانه ما این مطلب را در مقام عمل نمیبینیم بلکه برخی اوقات اشداء بینهم و رحماء علی الکفار میشود و همین سبب شده است که در به کارگیری نیروها، فعالین در فتنه 88 هم سهم خواهی کنند و مطالباتی در این زمینه داشته باشند.
مدیر مسؤول هفته نامه 9 دی با بیان اینکه در این مسأله لطمه این کار به خود دولت وارد میشود، اظهار داشت: کسانی که در فتنه 88 دست داشتند و فعالیت میکردند به لایههای زیرساختی و مدیریتی سطح توسعه وارد شدند و به جای خدمات رسانی به مردم به بازیهای سیاسی مشغول شدند که این عمل لطمه بزرگی را به دولت وارد میکند.
عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه این مسأله تکرار دوران اصلاحات است، تصریح کرد: امروز جریان تندروی اصلاحات با نقابی که از دولت به عاریه گرفته بدون اینکه هزینه کند در حال ساختن پایگاه اجتماعی برای خود هستند و لیدرهای آنها در حال حمله کردن به دولت هستند و نمیخواهند هزینه حضور در دولت را بپردازند بلکه میخواهند از این منافع استفاده کنند.
حجتالاسلام رسایی با اشاره به ابراز نگرانی رهبر معظم انقلاب و مراجع تقلید عظام در رابطه با وضعیت فرهنگی کشور، ابزار داشت: متأسفانه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت یازدهم برای ساز و کارهای فرهنگی الگوهایی رو انتخاب کرده است که یکبار آن الگوها تجربه شدهاند و نتیجه آن تجربه تشدید تهاجم فرهنگی و نارضایتی نخبگان دینی، مراجع عظام تقلید و حوزویان بوده است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه خاطرنشان کرد: وقتی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت یازدهم الگوی خود را در کار فرهنگی سید محمد خاتمی معرفی میکند، بیشک خروجی این کار مورد اعتراض نخبگان فرهنگی و دینی کشور قرار میگیرد؛ چراکه این مسأله یکبار تجربه شده و نتیجه بسیار مخربی داشته است.
حجتالاسلام رسایی ابراز داشت: خیلی زود و قبل از یک سالگی دولت مشاهده کردیم که مقام معظم رهبری هشدارهای جدی در زمینه فرهنگ به دولت دادند و حتی برای اصلاح این وضعیت کار به جایی رسید که ایشان مجبور به هشدار عملی شدند و در نمایشگاه کتاب حضور پیدا نکردند با اینکه قبل و بعد از نمایشگاه کتاب در چند نمایشگاه غیر فرهنگی حضور پیدا کردند.
عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در پایان به خروجیهای نامطلوب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه سینما و کتاب اشاره و تأکید کرد: متاسفانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مسیری را انتخاب کرده که یکبار با وزارت عطاءالله مهاجرانی تجربه کرده است و ما دوباره شاهد چنین وضعیتی خواهیم بود./922/ت302/ج