مسکنسازی برای زوجهای جوان اولویت فعالیت خیرین باشد
حجتالاسلام سید جلال رضوی مهر، نایب رییس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به هشدارهای رهبر معظم انقلاب و مراجع تقلید درباره تحدید نسل گفت: فرهنگ قرآن مشعلی روشن بخش برای هدایت بشریت است.
وی افزود: ملتی سعادتمند، پیروز و موفق است که فرهنگ قرآنی را لحظه به لحظه در زندگی فردی و اجتماعی خود پیاده کند؛ یکی از ویروسهای وارداتی به عنوان شبیخون فرهنگی دشمن علیه ملتهای مسلمانان بالا رفتن سن ازدواج دختران و پسران و عدم تکثیر نسل است.
نایب رییس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه پیامبر(ص) در روایتی میفرمایند «در قیامت به کثرت امتم افتخار میکنم»، اظهار داشت: امروز واجب کفایی است خانوادههایی که میتوانند تربیت نسل داشته باشند به افزایش جمعیت اقدام کنند.
وی تصریح کرد: افرادی که دلسوز قرآن بوده و دغدغه حفظ دستاوردهای پیامبر(ص) و اهلبیت(ع) را دارند، باید نسبت به ازدیاد نسل و رشد جمعیت که سبب شادابی و نشاط امت اسلامی میشود اقدام کنند.
حجتالاسلام رضوی مهر با بیان اینکه هرگز دولتها نمیتوانند به سبب عدم برنامه ریزی خود مردم را به تقلیل جمعیت دعوت کنند، بیان داشت: گفتمان تقلیل نسل در برخی از دولتهای جمهوری اسلامی ایران کاری اشتباه و نادرست بود.
وی تأکید کرد: توسعه ایران اسلامی با رشد جمعیت صورت میگیرد؛ رشد جمعیت در کشورهای همانند هند و چین روز به روز در حال افزایش است؛ چه اشکالی دارد ما نیز یک شهر و استان جدیدی در کویر ایجاد کرده و به افزایش جمعیت اقدام کنیم.
نایب رییس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم رشد جمعیت را از نشانههای بالندگی یک کشور دانست و گفت: دستورات دینی و قرآنی افزایش جمعیت را سبب خوشبختی خانوادهها بیان میکنند.
وی تأکید کرد: اگر کودکی خواهر و برادر نداشته باشد گرفتار گوشه گیری و پژمردگی میشود؛ در تشکیل خانواده باید سختگیریها را کنار گذاشته و نسبت به آسانگیری ازدواج فرهنگ سازی کرد؛ حتی خیرین میتوانند تعدادی منزل مسکونی برای زوجهای جوان احداث کرده و به مدت چند سال در اختیار آنها قرار دهند.
حجتالاسلام رضوی مهر چشم طمع داشتن بیگانگان به کشور را از نتایج کاهش جمعیت خواند و خاطرنشان کرد: حوزههای علمیه باید روایات مربوط به ثواب فرزندآوری را بیان کرده تا افراد بدانند که تکثیر نسل عبادت است.
وی ادامه داد: خانوادهها به تک فرزندی قانع نشده و بدانند اگر چندین فرزند داشته باشند دیگر کودکانشان به عروسکها، نقاشیها و مجسمههای بی جسم خواهر و برادر نمیگویند./993/ت302/س