دولت باید با روحانیت تعاملی سازنده و به دور از تنش داشته باشد
حجتالاسلام والمسلمین احمد مبلغی رییس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، بر تعامل سازنده میان دولت و روحانیت تأکید کرد و گفت: این دو نهاد هر کدام دارای ویژگیهای خاصی هستند.
وی افزود: باید دولت و روحانیت کارکردهای یکدیگر را به خوبی شناخته تا تعاملی سازنده بدون تنش میان خود ایجاد کنند.
رییس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه حداقلی شدن تنشها میان نهادهای نظام اسلامی باید به عنوان یک اصل مورد توجه قرار گیرد، بیان داشت: نه تنها نباید تنشها را مطرح کنیم بلکه باید آنها را در جلسات خصوصی حل کنیم.
وی تصریح کرد: نهادهای نظام اسلامی باید با مراجعه به محضر رهبر معظم انقلاب اختلافات و تنشهای خود را حل کرده و آنها را به سطح جامعه نکشانند؛ چرا که اکنون خطر تفرقه جهان اسلام را تهدید میکند و جمهوری اسلامی ایران که خود منادی وحدت است باید در این زمینه الگوی دیگر کشورها باشد.
وی عنوان کرد: مسألهای که در خفا قابل حل است نباید به هیچ وجه آن را عمومی کرده و به سطح جامعه کشاند.
حجتالاسلام والمسلمین مبلغی اصل دیگر را بررسی کارشناسانه انتقادها از سوی نهادهای مختلف دانست و گفت: دیدگاهها را برای رسیدن به مسیری سازنده باید به یکدیگر نزدیک کرده و این اصل در میان دولت، روحانیت و دیگر نهادها حاکم باشد.
وی اظهار داشت: تعامل و ارتباط متقابل نیز از دیگر اصول مهم در نظام اسلامی بوده و سبب تقویت ایمان مردم میشود؛ نباید تنش ایجاد کرد و با تعامل به سوی تقویت ایمان برویم؛ همانگونه که رهبر معظم انقلاب خواهان ایجاد آرامش در جامعه هستند عمل کنیم.
رییس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی رعایت سیاستهای اجتماعی را از دیگر خطوط اصلی نظام اسلامی برشمرد و گفت: در امر قانونگذاری باید قبل از وضع قانون سه ضلع دولت، مجلس و روحانیت با یکدیگر نشسته و به یک نتیجه نهایی درباره قانون ارائه شده برساند و قوانینی را تصویب کنند که مشکلات جامعه را حل کند./993/ت302/ج