۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۴
کد خبر: ۲۲۰۰۱۹
مسؤول آموزش و پژوهش تبلیغات اسلامی اردبیل:

بیش از 600 مقاله به کنگره ملی پژوهش و تفکر دینی ارسال شده است

خبرگزاری رسا ـ مسؤول آموزش و پژوهش اداره کل تبلیغات اسلامی اردبیل، با اشاره به برگزاری نخستین کنگره ملی پژوهش و تفکر دینی در اردبیل، گفت: بیش از 600 مقاله تحقیقی به کنگره ملی پژوهش و تفکر دینی ارسال شده است.
کنگره ملي تفکر و پژوهش ديني در اردبيل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، علی دژبانی، مسؤول آموزش و پژوهش اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل و  قائم مقام نخستین کنگره ملی پژوهش و تفکر دینی، صبح امروز در جلسه هماهنگی این کنگره، خاطرنشان کرد: از زمان شروع به کار نخستین کنگره ملی پژوهش و تفکر دینی در اردبیل در فضای مجازی تعداد 600 مقاله تحقیقی ارسال شده است.

 

وی با اشاره به اهداف برگزاری کنگره ملی تفکر و پژوهش دینی، افزود: توسعه و تعمیق فرهنگ دین پژوهی، استفاده از آخرین یافته ها و دستاوردهای علمی و تحقیقاتی در زمینه علوم دینی و اسلامی، تولید آثار فاخر در حوزه علوم دینی، اطلاع‌رسانی و آشنا کردن پژوهشگران، کارشناسان و مسوولان حوزه فرهنگی و علوم دینی با نیازها، پرسش ها و چالش های دنیای مدرن و جامعه ایران و مطالبه پاسخ های مناسب از سوی متولیان و متخصصان دینی و شناسایی و معرفی و حمایت از پژوهشگران برجسته علوم دینی و اسلامی را از اهداف برگزاری این کنگره علمی و دینی عنوان کرد.

 

دژبانی تصریح کرد: کنگره ملی پژوهش و تفکر دینی با همکاری دانشگاه ها، سازمان های پژوهشی و آموزشی و کانون فرهنگی و تبلیغی مناجات اردبیل برگزار می‌شود.

 

این مسؤول در ادامه سخنان خود با اشاره به برگزاری طرح پژوهشی نقش روحانیان در ترویج فرهنگ دینی، اظهار داشت: ومین طرح پژوهشی با عنوان بررسی نقش روحانیان مستقر در ترویج فرهنگ دینی در مناطق محروم و روستا های استان اردبیل آماده بهره برداری شد.

 

وی افزود: این طرح پژوهشی حاضر از نوع پیمایشی بوده و به صورت میدانی اجرا شده و جامعه آماری این طرح پژوهشی را مناطق محروم و روستاهایی تشکیل می دهد که روحانی مستقر در آن وجود دارد.

 

مسؤول آموزش و پژوهش اداره کل تبلیغات اسلامی اردبیل، تصریح کرد: هدف اصلی از انجام این طرح پژوهشی رصد نقش روحانیان مستقر در ترویج فرهنگ دینی در روستا ها است.

 

دژبانی، خاطرنشان کرد: یافته های تحقیق به طور کلی نشان می دهد که رابطه معنادار و مثبتی بین حضور روحانیان مستقر در مناطق محروم و روستاها و شاخصه های فرهنگ دینی وجود دارد./937/پ202/ب4

ارسال نظرات