۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۲
کد خبر: ۲۲۰۳۹۷
روایت‌های مستند در آستانه چاپ؛

پیام آزادگان 14 کتاب جدید با موضوع ماجراهای اسیران عراقی را منتشر می کند

خبرگزاری رسا ـ مسؤول پژوهشی مؤسسه فرهنگی پیام آزادگان گفت: کمتر از ۵ ماه آینده ۱۴ عنوان کتاب از تازه‌‌های مؤسسه را منتشر کرده و در بازار عرضه می‌کنیم.
پيام آزادگان

 

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل مؤسسه فرهنگی پیام آزادگان، فرزانه قلعه‌قوند، مسؤول پژوهشی مؤسسه فرهنگی پیام آزادگان از فعالیت‌های جدید انتشارات پیام آزادگان خبر داد و گفت: کمتر از 5 ماه آینده 14 عنوان کتاب از تازه‌‌های مؤسسه را منتشر کرده و در بازار عرضه می‌کنیم.

 

وی افزود: در این میان رمان، خاطرات آزادگان و کتاب‌های موضوعی مثل نقش مدیریت در اردوگاه‌ها که طی 5 تا 7 جلد در قالب پالتویی منتشر می‌شود را ارائه خواهیم کرد. کتاب «شهدای غریب» با افزایش محتوا بازچاپ می‌شود. همچنین ویرایش جدید «سرباز کوچک امام رحمةالله علیه» نیز منتشر می‌شود.

 

قلعه‌قوند در ادامه تصریح کرد: ماجراهای اسیران عراقی جنگ تحمیلی در اردوگاه‌های ایران در کتابی با عنوان «خرداد که می‌شود» که روایت‌های مستندی در مورد اسرای عراقی است و به قلم ناصر صارمی نوشته شده و به همت انتشارات پیام آزادگان همزمان با هفته دفاع مقدس منتشر می‌شود. همچنین بازچاپ کتاب‌های «زخم عشق» و «17 سالگی‌ام» را در برنامه‌های جدیدمان خواهیم داشت./907/د102/ق

ارسال نظرات
captcha