۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۶
کد خبر: ۲۲۱۶۹۷

ارسال بیش از 2600 اثر به جشنواره سراسری شعر علوی در مازندران

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از ارسال دو هزار و 620 اثر به دبیرخانه سیزدهمین جشنواره سراسری شعر علوی در استان خبر داد.
جشنواره شعر علوي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران امروز در نشست دبیرخانه جشنواره سراسری شعر علوی، گفت: تاکنون دو هزار 620 اثر به سیزدهمین دوره جشنواره سراسری شعر علوی در استان ارسال شده است که از این تعداد، تعداد آثار با موضوع علوی هزار و 430 اثر، تعداد آثار رسیده با موضوع حضرت فاطمه زهرا(س) 780 اثر، تعداد آثار گروه کودک و نوجوان 80 اثر، تعداد آثار بومی محلی در موضوعات جشنواره 120 اثر و خارج از موضوع 210 اثر که آثاری با موضوع انتظار و عاشورایی که مرتبط با موضوع اعلام شده نیست بوده است.

 

وی یادآور شد: تعداد کل آثار رسیده از شاعران مازندرانی 458 فقره از مجموع شعرهای فارسی و بومی مازندرانی است که  استقبال شاعران مازندران از جشنواره سیزدهم نیز به نسبت افزایش داشته و استقبال ارسال آثار در فضای مجازی نسبت به دوره های قبل افزرایش چشم گیری داشته است.

 

حجت الاسلام ابراهیمی گفت: به طور تقریبی از همه استان های کشور آثار به دبیرخانه جشنواره رسیده است و با توجه به افزایش کمی آثار نسبت به دوره های قبل، کیفیت آثار نیز در حد قابل قبولی افزایش داشت که امیدواریم بصورت یک مجموعه کتاب شعر در اختیار علاقمندان قرار دهیم.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران تصریح کرد: آثار در سه مرحله داوری خواهد شد که شامل، ریزش آثار غیر مرتبط و جدا سازی آثار و تنظیم از سوی دبیرخانه، داوری مرحله دوم در استان به منظور انتخاب آثار برای داوری نهایی و داوری نهایی که از سوی شاعران سرشناس و توانای کشور انجام می شودخواهد بود. 

 

وی با بیان این که مهلت ارسال آثار تا سی ام شهریور تمدید شده است، گفت: سیزدهمین جشنواره شعر علوی در نوزدهم مهر ماه و در ایام هفته ولایت در مرکز استان مازندران برگزار می شود.

 

حجت الاسلام ابراهیمی، افزود: یکی از اهداف جشنواره شناسایی استعدادهای جوان است که امیدواریم بتوانیم در این راستا موفقیت هایی داشته باشیم و از پیشکسوتان مازندران می خواهیم ارتباط خود با جشنواره شعر علوی را که در سرزمین علویان برگزار می شود نزدیک تر کنند و دلیلش آن بوده که برای ارتقای سطح کمی و کیفی در دوره های بعد بسیار اثر گذار خواهد بود./950/پ203/ب1

ارسال نظرات