«تربیت اخلاقی با نگاهی قرآنی» در بازار کتاب
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از ایسکا، حجتالاسلام فیروزمهر، عضو هیأت علمی مرکز فرهنگ و معارف قرآن با اعلام خبر انتشار کتاب «تربیت اخلاقی با نگاهی قرآنی» در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: نگارش این کتاب از سوی اینجانب در مرکز فرهنگ و معارف قرآن انجام شده و توسط انتشارات پژوهشگاه به بازار نشر وارد شده است.
وی در توضیح این کتاب افزود: خلافت انسان از خدای بیمانند از اصول مسلم قرآنی است. خلافت مقتضی سنخیت خلیفه و مستخلفعنه است و تا خلیفه ویژگیهای مستخلفعنه را نداشته باشد نمیتواند خلافت کند. خلیفه خداشدن مستلزم شناخت اسماء و صفات الهی و تخلق به آن است، چنانکه پیامبر(صلیالله علیه و آله) فرمود: به اخلاق خدایی متخلق شوید.
عضو هیأت علمی مرکز فرهنگ و معارف قرآن ادامه داد: تربیت اخلاقی با رویکرد قرآنی به معنای متخلقساختن به اخلاق الهی است. کتاب حاضر مبانی، اهداف، اصول و روشهای تربیت اخلاقی با رویکرد قرآنی را بررسی و تحقیق کرده است.
حجتالاسلام فیروزمهر گفت: این کتاب در پنج فصل کلیات، مبانی تربیت اخلاقی از منظر قرآن، اهداف تربیت اخلاقی از منظر قرآن، اصول تربیت اخلاقی در قرآن و روشهای تربیت اخلاقی از منظر قرآن ارائه شده است.
شایان ذکر است، این کتاب در 420 صفحه و در تابستان 1393 توسط انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر و با قیمت 22000 تومان در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است./907/د102/ق