۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۴
کد خبر: ۲۲۴۶۱۴
با حضور مراجع تقلید و علما؛

مراسم بزرگداشت چهملین روز ارتحال آیت‌الله جباری برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ مراسم بزرگداشت چهلمین روز ارتحال آیت‌الله جباری با حضور مراجع تقلید، علما، طلاب، روحانیان و اقشار مختلف مردم در مسجد اعظم قم برگزار شد.
آيت الله جباري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم بزرگداشت چهلمین روز ارتحال آیت‌الله سید صابر جباری با حضور طلاب، علما، روحانیان و اقشار مختلف مردم در مسجد اعظم قم برگزار شد.

 

براساس این گزارش؛ در این مراسم حضرات آیات عبدالله جوادی آملی، سید محمدعلی علوی گرگانی، سید محمود هاشمی شاهرودی و آیات امینی، حسینی بوشهری، خاتمی، کعبی و رجبی حضور داشتند.

 

اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، نمایندگان مردم در مجلس خبرگان رهبری، نمایندگان بیوت و دفاتر مراجع تقلید از دیگر حاضران در این مراسم بودند.

 

در این مراسم همچنین آیت‌الله حسینی بوشهری، مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور به ایراد سخن پرداخت و از مرحوم جباری به عنوان عالمی انقلابی و دارای خدمات ارزنده برای مردم یاد کرد و گفت: ساده زیستی از جمله ویژگی‌های مرحوم جباری بود؛ وقتی مردم زندگی ساده او را می‌دیدند بیشتر به روحانیت عشق و علاقه پیدا می‌کند؛ حوزه‌های علمیه باید چنین افرادی را برای گسترش دین و اسلام تربیت کنند.

 

گفتنی است؛ مرحوم آیت‌الله سید صابر جباری از علمای برجسته استان مازندران، امام جمعه بهشهر و نماینده ادوار مجلس خبرگان رهبری بود.

 

وی در هشتم فروردین 1317 در روستای متکازین از توابع شهرستان بهشهر در خانواده‌ای مذهبی به دنیا آمد. پدرش، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج سید محمد جبّاری که خود در کسوت روحانیت بود از کودکی به تعلیم فرزندش همت گمارد به طوری که وی در 12 سالگی سطح مقدماتی علوم اسلامی را آموخته و آماده کسب معارف بالاتر شد. پس از آن به حوزه علمیه کوهستان بار سفر بست و نزد علمایی چون آیت‌الله کوهستانی، حجج اسلام سمچولی و سید زکریا حسینی متکازینی به تحصیل علوم حوزوی پرداخت.

 

مرحوم آیت‌الله جباری در زمان طاغوت و طول هشت سال دفاع مقدس نیز حضوری فعال داشت. از نیمه سال 1341 تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی در معیت علمای وارسته مازندرانی چون شهید مجاهد آیت‌الله هاشمی نژاد، آیت‌الله جوادی آملی، مرحوم آیت‌الله صالحی مازندرانی و مرحوم آیت‌الله هادی روحانی به مبارزه علیه رژیم شاهنشاهی پرداخت. وی همچنین در سال‌های قبل و بعد از انقلاب همواره برای تبلیغ به شهرهای مختلف کشور از جمله مشهد، گرگان، سمنان، دامغان، فومن، اراک ، خوانسار، آمل، فریدونکنار، محمودآباد، توابع قم و… رفت و در روشنگری مردم نسبت به مسائل روز جامعه نقش مؤثری داشت.

 

ساخت مدارس، مساجد و اماکن مذهبی متعدد، پیگیری جدی برای ساختن بیمارستان‌های امام خمینی(ره) و شهدای بهشهر، ایجاد دانشگاه علم و فناوری مازندران، تداوم و بقاء دانشگاه پیام نور، ایجاد درمانگاه و خانه‌های بهداشت و از همه مهم‌تر ساخت مسجد جامع و مصلای بزرگ شهرستان بهشهر و… اشاره کرد؛ وی سرانجام در دهم شهریور ماه سال جاری و پس از اقامه نماز صبح به ملکوت اعلی پیوست./993/پ202/ج

ارسال نظرات