۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۸
کد خبر: ۲۲۴۹۲۷
حجت الاسلام سرلک:

دینی که مناسبات دنیوی در آن شکل نگیرد دین نیست

خبرگزاری رسا ـ مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر با اشاره به این‌که دین به ما نگرشی می دهد که هم سعادت دنیوی و هم سعادت اخروی را برای ما به همراه دارد گفت: دینی که مناسبات دنیوی ما در آن شکل نمی گیرد دین نیست.
حجت الاسلام علي سرلک

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام علی سرلک، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر شب گذشته در مراسم بزرگداشت دهه ولایت در آستان مقدس امامزاده قاسم(ع) تجریش با اشاره به سخنی از حضرت آیت الله بهجت گفت: نسخه درمانی و دریافت راهکار بدون عمل از دین نمی تواند برای سعادت دنیوی و اخروی ما راه‌گشا باشد.

وی با اشاره به روایتی از اصحاب امام هادی(ع) ادامه داد: سهل بن زیاد از حضرت سوال کردند چه کنم تا سعادت دنیا و آخرت را باهم داشته باشم؟ حضرت در جواب فرمودند «سهل اگر می خواهی سعادت دنیا و آخرت نصیبت شود فراوان استغفار و ستایش خدا را کن و خدا را در اعمالش تایید کن.»

این کارشناس علوم تربیتی اظهار داشت: این عبادت‌ها، زیارت‌ها و نمازها به این جهت است که ما از درون به وسعت و انشراح برسیم و خداوند را در خدایی‌اش بپذیریم و نسبت به افعالش شاکر باشیم و به این نکته توجه داشته باشیم که خداوند همه مخلوفات خود را از نعمت سرشار کرده است.

وی در ادامه افزود: حمد الهی انسان را به شکر می رساند و در شکر انسان به رضا می رسد و در رضا به تسلیم و اطمینان، در مقابل حضرت حق می رسد و به تعبیر قرآن قلیل اند افرادی که به این گونه رشد می رسند و چنین رشدی نیازمند معرفت به حضرت حق است.

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به آیه «ان مع العسر یسری فان مع العسر یسری» اذعان داشت: انسان در شدائد و سختی‌هاست که باید افعال و مشیت الهی را بپذیرد که با توجه به این آیه همراه هر سختی گشایشی وجود دارد و ما باید در این شرایط فقط حمد الهی را بگوییم.

مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر با اشاره به این‌که دین به ما نگرشی می دهد که هم سعادت دنیوی و هم سعادت اخروی را برای ما به همراه دارد گفت: دینی که مناسبات دنیوی ما در آن شکل نمی گیرد دین نیست.

وی افزود: در روایات آمده است که حضرت زهرا(س) بعد از جسارت در کوچه، در مسجد حضور پیدا کرده و حمد و ستایش الهی را گفتند و دختر بزرگوار ایشان نیز در شدائد روز عاشورا عبارت «ما رایت الا جمیلا» را بر زبان آوردند که این نشان از این دارد که افرادی که با خدا می‌سازند زیبایی ها را نیز می بینند، بنابراین ما نیز باید در امور دنیوی و زندگی این دنیایی خود به دنبال چنین روحیه‌ای باشیم و در ارتباط با افراد خانواده همسر و فرزندان چنین رفتار کنیم تا صمیمیت برقرار و روابط اصلاح شود./9591/پ202/ص

 

ارسال نظرات