تخریب زیرساخت های سوریه و عراق تنها ارمغان ائتلاف ضد داعش است



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا درکاشان، آیت الله عبدالنبی نمازی نماینده ولی فقیه در کاشان پیش از ظهر امروز در دیدار با رییس، کارشناسان و معاونت های دانشگاه فرهنگیان کاشان گفت: جوانان جامعه امانت الهی هستند که در اختیار ما قرارگرفته اند و ما باید از آنها به خوبی مراقبت کنیم تا جوانانی شایسته تحویل اجتماع داده شود.
وی سیاست جذب دانشجو از شهری در شهر دیگر و دوری دانشجویان از خانواده را همراه با آسیب هایی دانست و تأکید کرد: وزرات علوم باید سیاست بومی سازی دانشگاه ها را پیاده کند تا دانشجویان هر شهرستانی جذب دانشگاه همان شهرستان شوند تا از عوارض سوء اجتماعی اعزام دانشجو کاسته شود.
وی در ادامه بر آماده شدن شرایط مناسب برای تحصیل دانشجویان تأکید کرد و گفت: جوانان ایرانی امروز در دانشگاه ها دغدغه و استرس تأمین هزینه های تحصیل را دارند و این استرس باعث خواهد شد بعد از فارغ التحصیلی با روحیه ای خسته وارد بازار کار شوند.
نماینده ولی فقیه در کاشان یاد آورشد: نیروی خسته در مراکز علمی توان تحقیق و پژوهش و مطالعه را برای استفاده در تدریس از دست خواهد داد و کارآیی لازم را نخواهد داشت.
نماینده مجلس خبرگان رهبری در ادامه شرایط منطقه و جهانی را شرایط سخت و حساسی خواند و گفت: امروز بحران اخلاقی و بحران اجتماعی در سطح بین المللی به صورتی است که سردمداران و حکومت های جهان به دست افرادی ناصالح افتاده است.
آیت الله نمازی گفت: این افراد ناصالح در سطح جهان انرژی و نیروی انسانی و ثروت های کشورهای تحت سلطه خود را به جای این که در جهت خدمت به مردم به کار بگیرند در جهت سرکوب ملت های آنها به کار گرفته اند.
به گفته وی امروز آمریکا و کشورهای عضو ناتو ثروت های کشورهای عراق، سوریه، یمن، بحرین، افغانستان، پاکستان، مصر، لبنان، الجزایر و دیگر کشورها را در جهت سرکوب مردم این کشورها به کار گرفته اند، در صورتی که اگر ذخائر و ثروت های این کشورها در جهت خدمت آنها به کار گرفته می شد امروز هیچ گونه مشکلی نداشتند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یاد آورشد: استکبارجهانی به سرکردگی آمریکای جهانخوار تمامی مراکز زیر بنایی کشورهای عراق و سوریه را به بهانه مبارزه با داعش هدف حملات نظامی خود قرارداده است؛ ضمن این که بخش دیگری از مراکز زیر بنایی عراق قبلا توسط صدام و امروز توسط داعش منهدم شده است.
بر اساس این گزارش فاطمه خالکی رییس دانشگاه فرهنگیان شهرستان کاشان نیز گفت: این دانشگاه در حال حاضر به صورت مرکز آموش عالی فرهنگیان کاشان و زیر نظر استان اصفهان فعالیت دارد.
وی افزود: ظرفیت برای جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان کاشان زیاد است اما به دلیل کمبود فضای آموزشی دانشجویان شهرستان جذب دانشگاه های مراکز استان ها و شهرستان های دیگر کشور می شوند.
حسین فخره ای کارشناس فرهنگی دانشگاه فرهنگیان کاشان نیز تعداد رشته های دانشگاه فرهنگیان کاشان را 13 رشته اعلام کرد و گفت: از این تعداد فقط در یک رشته دانشجو پذیرش شده است.
وی یکی از مهمترین درخواست های دانشگاه فرهنگیان کاشان را توسعه فضاهای آموزشی دانشگاه اعلام کرد و گفت: در صورت تأمین فضاهای آموزشی دانشگاه فرهنگیان وزارت علوم تحصیلات تکمیلی را به این دانشگاه واگذار خواهد کرد.
فخره ای رسالت دانشگاه فرهنگیان را تربیت معلم و بهینه سازی نیروی انسانی در آموزش و پرورش اعلام کرد و گفت: 600 نفر طی دو ماه گذشته آموزش داده شده است.
کارشناس فرهنگی دانشگاه فرهنگیان کاشان بر ارتقای این دانشگاه تأکیدکرد و گفت: با توجه به ارتقای فرمانداری کاشان به فرمانداری ویژه امکان تأسیس پردیس دانشگاه فرهنگیان کاشان وجود دارد./1307/پ202/ج