تلاش همه جانبه دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی برای دستگیری عامل جنایت اسیدپاشی اصفهان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای معاون اول قوه قضاییه پنجشنبه شب در حاشیه مراسم ارتحال آیت الله مهدوی کنی در مسجد صادقیه کاشان در گفتوگو با خبرنگاران گفت: زمانی می توان گفت حادثه اسید پاشی در اصفهان کار یک نفر بوده یا چند نفر که جانی و یا جانیان این حادثه دستگیر شده باشند اما تا زمانی که جانی دستگیر نشده است نمی توان اظهار نظری کرد.
وی افزود: از سیستم نظامی و اطلاعاتی خواستیم تا نهایت تلاش خود را برای دستگیری جانی و جانیان این حادثه انجام دهند تا ان شاءالله هر چه زودتر جانی و یا جانیان حادثه اسید پاشی در اصفهان دستگیر شوند و به مجازات برسند.
حجت الاسلام محسنی اژه ای در ادامه با اشاره به این که نیروهای نظامی و اطلاعاتی تلاش خود را برای دستگیری مجرمان این حادثه به کار گرفته اند گفت: نیروهای نظامی و اطلاعاتی امیدوار به دستگبری مجرمان این حادثه هستند.
وی در مورد شایعات دشمن و رابط دادن این موضوع به نظام گفت: بحمدلله مردم ما آگاه هستند و شایعات بی اساس و تبلیغاتی که دشمن می خواهند از این حادثه سوء استفاده کنند را متوجه شده اند و در چنین شرایطی نباید حرف هایی را مطرح کرد که دشمنان از آن سوء استفاده کنند.
معاون اول قوه قضاییه یادآورشد: رابط دادن این حادثه به نظام کار دشمنان اسلام و نظام جمهوری اسلامی است و واضح و آشکار است که آنها به دنبال بهره برداری برای اهداف خود هستند و خوشبختانه مردم ما نیز به خوبی نقشه آنها را درک کرده و متوجه شده اند.
حجت الاسلام محسنی اژه ای گفت: دشمن از این حادثه نیز به مانند حوادث گذشته دست به مانوری می زند و بعد از مدتی تمام می شود./1307/پ202/ج