استقبال مراجع، حوزه های علمیه و گروه های مختلف از تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام احمد سالک، رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با حضور در غرفه رسا در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها گفت: این که قانون امر به معروف و نهی از منکر در ماه محرم و هنگام با هفته امر به معروف در مجلس طرح و مورد بحث قرار گرفت، امر مبارک و میمونی است چراکه هدف امام حسین(ع) نیز از قیام عاشورا همین مقابله منکرات و مفاسد جامعه بوده است.
وی در ادامه افزود: رسانه های بیگانه با هدف مقابله با واجبات الهی و نیز رسانه های داخلی و جریانات سیاسی مغرض عمده افرادی هستند که در مقابل فریضه امر به معروف و تصویب قانون آن ایستادگی می کنند.
رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اصل هشتم قانون اساسی به نظارت مردم بر مردم، مردم بر دولت و دولت بر مردم اشاره و تأکید دارد و این در حالی ست که پس از 35 سال از تاریخ انقلاب اسلامی، مجلس شورای اسلامی خود را مکلف به تصویب قانون مربوطه کرده است و این مساله را باید قدر دانست.
وی تأکید کرد: کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی 24 ماده در خصوص قانون امر به معروف و نهی از منکر را مورد بررسی و بحث قرار داده و در حال حاضر 20 ماده آن را تصویب کرده است؛ امیدواریم تا پایان ماه محرم قانون امر به معروف به نتیجه رسیده و به دستگاه های مربوطه ابلاغ شود.
حجت الاسلام سالک تصریح کرد: قانون امر به معروف و نهی از منکری که امروز در دست تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی است، به دلیل حوادث تلخ گذشته علیه آمران به معروف مطرح شد و قانون گذاری آن مدافع و حامی آمران به معروف و ناهیان از منکر است.
وی با بیان این که قانون امر به معروف به بحث تذکر لسانی تأکید دارد و بحث یدی و برخوردی آن به عهده حاکمیت است، گفت: استقبال خوبی از سوی مراجع تقلید، حوزه های علمیه و نهادهای مردمی برای تصویب این دو فریضه در مجلس شورای اسلامی شده و این خود نشانگر بزرگی و پراهمیتی کار است./997/پ200/ج