فراخوان حمایت از پایاننامههای تحصیلات تکمیلی در نمایشگاه مطبوعات
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دانشگاه علوم اسلامی رضوی با حضور در بیستمین نمایشگاه نشریات و خبرگزاری ها، طرح حمایت از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی را با موضوعات «سنت و سیره رضوی متناسب با نیازهای روز» و «بررسی و تبیین اندیشه های مقام معظم رهبری» فراخوان کرد.
بر اساس این گزارش، دانشگاه علوم اسلامی رضوی در نظر دارد تا در راستای ترویج فرهنگ رضوی و تبیین اندیشه های مقام معظم رهبری، از پایان نامه های کارشناسی ارشد، دکتری و نیز پایان نامه های سطح سه و چهار حوزه های علمیه در موضوعات مرتبط با «سنت و سیره رضوی متناسب با نیاز روز» و «بررسی و تبیین اندیشه های مقام معظم رهبری» حمایت کند.
نقش امام رضا(ع) در جریان امامت، تبیین و جایگاه امامت از منظر امام رضا(ع)، تبلور مدیریت و سیاست در جریان امامت امام رضا(ع)، نقش امامت در مسائل اجتماعی، تربیتی و عبادی از نگاه امام رضا(ع) و آگاهی از زمان و مکان امام رضا(ع) بخشی از اولویت های پژوهشی این فراخوان است.
همچنین امامت در مسائل سیاسی، مهارت های زندگی در گفتار و رفتار امام رضا(ع)، روش شناسی مناظرات امام رضا(ع)، تحلیل محتوایی مناظرات امام رضا(ع) و بررسی و تبیین اندیشه های مقام معظم رهبری دیگر اولویت های پژوهشی فراخوان حمایت از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی است.
شایان ذکر است، ارائه معرفی نامه از دانشگاه و یا مدیریت حوزه محل تحصیل مبنی بر تصویب عنوان پایان نامه، ارائه نامه از دانشگاه و یا مدیریت حوزه محل تحصیل مبنی بر بلامانع بودن استفاده از این حمایت، عدم حمایت مالی از سوی سایر سازمان ها و دستگاه های دولتی و عمومی، ارسال متن نگارش یافته یا دفاع شده پایان نامه جهت ارزیابی بخشی از شرایط استفاده از این طرح حمایتی است.
همچنین حمایت تنها از پایان نامه های نگارش یافته یا دفاع شده صورت می گیرد و نیز ارسال مدارک هیچ حقی برای دانشجو ایجاد نمی کند؛ حمایت مبتنی بر تصویب نهایی در شورای حمایت از پایان نامه است.
گفتنی است، دانشگاه علوم اسلامی رضوی با هدف تربیت فقیه، اسلام شناس، محقق و استاد در رشته های مختلف علوم اسلامی و نیز تربیت حقوقدان، قاضی، عالم دینی، مبلغ اسلامی و تربیت نیروی انسانی کارآمد برای مراکز علمی و آموزشی ـ پژوهشی در سال 1363 بنیان نهاده شد.
این دانشگاه به منظور دست یابی به اهداف خود، کوشیده است در کنار فعالیتهای آموزشی، به امر مهم پژوهش نیز توجه جدی کند؛ از این رو معاونت پژوهشی متولی امر تحقیق و پژوهش در دانشگاه است که محور فعالیت این حوزه شامل پشتیبانی از فعالیتهای پژوهشی، تهیه برنامه و اولویتهای پژوهشی، نظارت بر کلیه امور پژوهشی، کتابخانه مرکزی، تخصصی، مدارک و اسناد علمی، اطلاع رسانی پژوهشی، نشریات علمی و انتشارات دانشگاه است.
از جمله فعالیتهای این معاونت میتوان به انتشار بیش از 90 عنوان کتاب علمی اشاره کرد؛ افزون بر این، 40 عنوان از این منشورات و محصولات پژوهشی در جشنوارههای علمی کشوری و استانی حائز بیش از 60 رتبه شدهاند و برخی به عنوان کتاب درسی حوزه یا دانشگاه معرفی شدهاند./997/پ200/ی