۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۶
کد خبر: ۲۳۲۱۰۹

ماهنامه خانه خوبان به پله 70 رسید

خبرگزاری رسا ـ هفتادمین شماره ماهنامه «خانه خوبان» از سوی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی رحمةالله علیه منتشر شد.
خانه خوبان 70

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، هفتادمین شماره ماهنامه خانه خوبان ویژه مهرماه ماه 1393 به مدیر مسؤولی محمد دولتخواه از سوی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی رحمةالله علیه چاپ و روانه بازار شد.


«سلام خدای خوبم»، «یادداشت‏ها»، «سلول انفرادی»، «چرا سرطان در ایران فراگیر شده»، «عکس‏ها و حرف‏ها»، «احکام خوبان»، «غربت ارثیه ماست...»، «استخاره»، «مکن ای صبح طلوع»، «مغالطه‏ها»، «ماه و نوره‏های دوست داشتنی‏مان»، «مقاله خوبان»، «اهالی خوبان»، «خبر خوبان»، «پیغام و پسغام»، «مسابقه» عناوین مطالب این ماهنامه به شمار می رود.


در صفحات اول این ماهنامه نوشته شده است؛ سال‏ها از صبح تا شب به سختی تلاش کرده بود. دست‏هایش پینه بسته و چهره‏اش در آفتاب سوزان، سوخته و پرچین بود. او این رنج‏ها را به این امید تحمل می‏کرد که فرزندانش خوب درس بخوانند و به جایی برسند، اما فرزندان او، تنها کاری می‏کردند «دل‏سوزی» برای پدر زحمتکش بود و بس! و البته از درس خاندن خبری نبود. هر روز به او دستان پینه بسته‏اش نگاه می کردند، آه می کشیدند و گاه گریه می‏کردند؛ به امید آن‏که پدر پدر از آن‏ها راضی و خشنود باشد. آن‏ها خوشحال بودند که به یاد پدر و زحمات او هستند و گاهی برای قدردانی از او اشکی می‏ریزند، اما پدر، تنها و تنها با حیرت و حسرت نظاره گر این رفتا ان‏ها بود.


در قسمتی از بخش مقالات این ماهنامه در ذیل نکته‏های ناب زندگی می‏خوانیم: امام باقر(ع) می‏فرماید: حضرت اباعبدالله الحسین(ع) خون را نه به خدا صدقه داد، نه انفاق کرد، نه عطا کرد و نه معامله کرد بلکه می‏فرماید: بلذ مهتجه فیک؛ خون را مجانی به خدا داد، گفت من در مقابل این خون هیچ نظری جز رضایت تو ندارم. هر که در دنیا و آخرت باطنش، ظاهرش و عملش بوی حسین بدهد، یقینا اهل نجات است؛ والفوز معه.


در بخش دیگری از ماهنامه آمده، کربلا دو سو دارد؛ یک سویش همان‏هاست که شنده‏ایم و خانده‏ایم و قصه آنان که رفتند؛ و یک سوی دیگرش آن‏ها که عصر عاشورا تنها و غریب ماندند؛ مادران و خواهران شهدا. حکایت غریبی است که مادر باشی، خواهر باشی و آن وقت با سر و پیکر پسر و برادرت آن گونه کنند. دختر باشی و ببینی شرمندگی پدرت را. این مطلب، یادماندنی است برای مادران، خواهران و دختران عاشورایی.


در بخشی از مطالب فراغت خوبان این ماهنامه آمده است: بنایی داشتیم؛ استادکارهایی مختلی هم‏چون گچ‏کار، لوله‏کش، برق‏کار و نقاش در منزلم کار می‏کردند؛ همگی هم از دستم شاکی بودند و ناراحت می‏شدند که من در کارشان نظر می‏دادم. به من می‏گفتند: حاج آقا! اگر علی ساربان است می$داند شتر را کجا بخواباند! با همه این احوالات من تا حالا نفهمیدم چرا همگی بدون این‏که تخصصی داشته باشند، خودشان را از مراجع تقلید کمتر نمی‏دانستند و در همه ابواب فقهی نظر می‏دادند؟!


گفتنی است، هفتادمین شماره ماهنامه خانه خوبان ویژه مهرماه 1393 به مدیر مسؤولی محمد دولتخواه از سوی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی رحمةالله علیه در 80 صفحه و با قیمت 2500 تومان منتشر شده است./978/ن602/ی

ارسال نظرات
captcha